Elektromos fogkefék

Fogínysorvadás

Tisztelt Doktornő! 55 éves, minden káros szenvedélytől (nikotin, kávé, alkohol) mentesen élő hölgy vagyok. Hosszú ideje szenvedtem fogínyvérzéssel. A fogkőeltávolítás után átestem az alsó- felső fogsort érintő, minden fogra kiterjedő zárt ínykürettáláson. A beavatkozás után az ínyvérzés ugyan megszűnt, de e betegségből kifolyólag mozognak a fogaim. Saját fogazattal rendelkezem, rendszeresen ápolom azt, de valószínűsíthető, hogy genetikai okok állnak a háttérben. Jelenleg Oral B elektromos fogkefét használok, de egy ideje már szemezgetek a Philips Sonicare által gyártott termékekkel. A magánklinikán a kezelőorvosom is ezt a terméket ajánlotta. Mivel azt látom, hogy ebből a fogkeféből többféle is létezik, így a vásárlást illetôen tanácstalan vagyok. Nálam elsődleges szempont a fogíny és a teljes, saját fogazat higiénikus karbantartása és erre keresem a megoldást. A fogfehérítés, mint olyan, nem szerepel a repertoáromban, annál is inkább, mivel alapjáraton sem hófehérek a fogaim, inkább csontszínű az árnyalata. Kérem szíves segítségüket abban, hogy a fentebb leírtak alapján melyik terméküket tudnám a legjobban kihasználni egészségem megőrzése érdekében!

C
Csilla ‒ 19. 11. 2020
Elektromos fogkefék
Oszd meg

Tisztelt Hölgyem!

Egy Philips Sonicare készülék valóban jó választás, hiszen rendkívül kíméletes, mégis hatékony módon képes megtisztítani a fogínyt és a fogakat. Mindegyik típus ugyanazon az elven működik, szétrezegteti a fogakon a lepedéket és a baktériumláncokat,. A vízből, nyálból és fogkrémből egy különleges szuszpenziót készít, amelyet a fogak közé és bejuttat ezáltal jobban tisztítva a fogközöket is.  A különbség annyi közöttük, hogy némelyik készülék több funkcióval van ellátva, amelyek esetében különböző erősséggel rezeg a fogkefe.

Az Ön esetében mindenképpen olyan készüléket érdemes választani, amelynek van Sensitive vagy Gum care funkciója, mert ezek a funkciók még kíméletesebbek.

A következő készülékek vannak  ilyen funkcióval ellátva:

https://www.profimed.hu/philips-sonicare-diamondclean-szonikus-fogkefe-p5374

https://www.profimed.hu/philips-sonicare-protectiveclean-5100-white-szonikus-elektromos-fogkefe-p62860

https://www.profimed.hu/philips-sonicare-protectiveclean-6100-white-szonikus-elektromos-fogkefe-p64292

 

Megasonex egy másik márkánk,  ultrahang segítségével tisztít. A fogkőeltávolítás is gyakran ultrahang segítségével történik, így nagyon eredményes fogkő ellen. Ez a konstrukció egy üzemmódban működik, viszont gyengéd működésének köszönhetően bátran ajánljuk Önnek ezt is. Ez a készülék is lerezegteti a fogakról és az ínyről a lepedéket, baktériumláncokat.

https://www.profimed.hu/megasonex-ultrahangos-fogkefe-p45031

 

Mindemellett a kiegészítő termékek megválasztása is fontos, mint például a fogkrém,  szájvíz és szájzuhany használat, mert mindezek együttes használatával lehet a legtöbbet tenni az egészség érdekében.

 

Ha bármiben még segítségére lehetünk, keressen minket bizalommal!

A Profimed csapata
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei