Fogkrémek

Fogzománc újraépítésére/regenerálására való fogkrém

T. Cím! Röviden: alsó baloldali, két hátsó fogaimat az orvos lejjebb csiszolta annak érdekében, hogy a felső fogpótlásom jobban tudjon helyezkedni. Ennek következtében nagyon érzékennyé váltak ezek a fogak, sőt, az egyik már fájni kezdett. Ez korábban tömve volt, barázda zárást is csináltak valamelyiknél. Úgy gondolom, hogy ezek emiatt sérülhettek. A rendkívüli helyzetre tekintettel keresek olyan házilag használható megoldást, ami segíthet abban, hogy ne romoljanak el ezek a fogak, amíg nem kaphatok megfelelő ellátást. Nem tudom, hogy fluoridos, vagy mentes fogkrém lenne-e jó számomra, a mentes, az kevésbé hatékony? Egyáltalán melyik fogkrémet válasszam az itt felsoroltak közül? Sajnos van egy genetikai eredetű fogínysorvadásom, emiatt elég érzékeny a szájnyálkahártyám. Szeretném kérni a segítségüket, hogy melyik fogkrémet rendeljem meg. Előre is köszönöm !

Z
Zsuzsa ‒ 04. 04. 2020
Fogkrémek
Oszd meg

Tisztelt Zsuzsa!

Az említett problémákra következő termékeinket tudjuk ajánlani: Biomin F fogkrém, ami kiválóan alkalmas a nyitva maradt dentin csatornák visszaépítésére, így csökkenti az érzékenységet - javasoljuk a fogmosás utáni ecsetelést a készítménnyel, vagyis, hogy közvetlenül fogmosás után vigyen fel kis mennyiséget a fogkrémből a problémás területre, majd hagyja hatni kiöblítés nélkül -, továbbá hatékony lehet az Apadent Sensitive, illetve az Apagard Premio fogkrém is. Előbbi nagyobb koncentrációban tartalmazza a két termék fő hatóanyagát, a Sangi-hidroxiapatitot, így valamivel hatékonyabb, de mindkét termék alkalmas az érzékenység megszüntetésére. Ezek a fogkrémek nem fogják irritálni se az említett ínysorvadást, se az érzékeny nyálkarhártyát.
Javasoljuk továbbá a megfelelő sörteerősségű fogkefe megválasztását, illetve a túlzott rányomás nélküli használatot. Ezek mind befolyásolják a fogak érzékenységét.

Jobbulást kívánunk!
Üdvözlettel
Profimed

A Profimed csapata

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei