Egyéb

Harapás emelő sín

Üdvözlöm erdeklődnèk Hogy az égész napos harapás emelő sín is megfelelő az éjszakai használatra vagy mindenkèpp èjszakaira lenne szükségem? A problémám a következő : Éjszaka nagyon erősen szoritom a fogamat annyira hogy reggelre a fájdalom szinte elviselhetetlen Viszont napközben is észre veszem hogy néha össze szoritom Ezért kérdezem hogy melyik lenne számomra megfelelő? Illetve ha az egésznapos, akkor az evès - ivásnál okoz e problèmát ? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel! Bogdán Cintia.

C
Cintia ‒ 24. 08. 2021
Egyéb
Oszd meg

Kedves Cintia!

Mindenképpen az éjszakait javasoljuk, mert az a teljes fogsort védi, míg a nappali csak a rágófogak között véd. Ezzel tudja csillapítani majd a reggeli fájdalmakat, mert a harapásemelő tehermentesíti az ízületeket. Kezdetben szokatlan érzés a harapásemelő a szájban, de pár nap alatt hozzá lehet szokni.

A nappali sín akadályozná a az evésben-ivásban és egy kicsit a beszédben is. A nappali sínt praktikusabb csak ténylegesen feszült helyzetekben használni, mint  például amikor valaki fél a repüléstől és addig használja, ameddig ül a repülőgépen.

Üdvözlettel

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei