Cseh Köztársaság
Szlovákia
Magyarország
Lengyelország
Fogkrémek

Helyettesítő fogkérm

Tisztlet ProfiMED Szakértők! segítségükt kérem egy helyettesítő fogkérm megtalálásában. Eddig a Colgate Sensitive Pro-Releif típusú fogkrémet használtam, azonban ennek forgalmazását megszüntethették (Magyarországon legalábbis nem tudok beszerezni). Ez a fogkrém valóban hasznos volta abban, hogy ahol a fogínyem visszahúzódott, vagy más helyeken, ahol a zománc megkophatott, rendszeres használatával sikerült megelőzni a fogérzékenységet, hirtelen éles fájdalmakat. Swissdent fogkefét használok Önöktől, úgy gondoltam talán tudnak alternatív fogkrémet ajánlani a fenti helyett az Önök portfóliójából. Köszönettel: Almási Sándor

S
Sándor ‒ 15. 08. 2021
Fogkrémek
Oszd meg

Kedves Sándor!

Amit tudunk Önnek javasolni érzékeny fogakra, amelynek van fehérítő hatása is, az az Apagard premio, amely a fogzománc helyreállítása útján csökkenti a fogérzékenységet:

https://www.profimed.hu/apagard-premio-fogkrem-100-g-p62185

A Buccotherm BIO fehérítő fogkrém kíméletes összetevőinek köszönhetően gyengéd, a termálvíz tartalma pedig lúgosítja a szájban a savas pH-t, ez a baktériumok miatt hatásos.

https://www.profimed.hu/buccotherm-white-care-bio-feherit-fogkrem-75-ml-p5663

Illetve hamarosan érkezik a Swissdent Crystal fogkrém, amelyet szintén tudunk ajánlani, kristályok segítségével csökkenti a fogak érzékenységét, és hatákonyan fehérít:

https://www.profimed.hu/swissdent-crystal-regeneralo-fogkrem-fluoridmentes-50-ml-p5221

Üdvözlettel

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei