Fogkrémek

Sjögren-Szindróma?

Anyukám 84 éves, súlyos demenciával. Erős fájdalmai vannak! Kiszáradt, begyulladt száj, nyelv, garat, szem. Sokizületi gyulladása már érintésre fáj. Enni nem tud, nyelve sebes, nyálkahártya válik le a szájban, szájon, köhög, és ordít a fájdalomtól egész nap. Mit tehetnék? A háziorvos nem nézi meg, csak azt mondta, készüljünk fel, hogy az Anyukám meg fog halni! Ez nem orvosi magatartás! Mindenkinek joga van a fájdalom csökkentéséhez az utolsó leheletéig. Fekvőbeteg, mozogni már nem tud, beszélni sem a szájszárazság óta. Szemét csak reggel nyitja ki pár percre. Milyen otthoni kezeléssel tudnék segíteni? Köszönöm a türelmet! Üdvözlettel : Veronika

V
Veronika  ‒ 15. 10. 2023
Fogkrémek
Oszd meg

Kedves Veronika,

Előszöris had kívánjunk Önöknek sok erőt és kitartást! A nálunk kapható termékek közöl a GUM Hydral termékcsaládot tudjuk ajánlani, amely nyálenzimeket tartalmaz, így nedvesíti a kiszáradt szájüreget. Sjögren szindróma esetén különösen ajánlott. 

Az Oralpeace termékek pedig szintén használhatóak, illetve le is lehet őket nyelni, ha az Édesanyja esetleg nem tudná kiköpni. 

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Üdvözlettel:

a Profimed csapata

A Profimed csapata

Ajánlott termékek

Készleten > 5 db
Nincs raktáron
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei