Szájzuhanyok

Szàjzuhany

Melyik szàjzuhany ajànlana Ön,otthoni minden napos hasznàlatra.Sajàt fogaim ès egy 4 tagú korona-hìdam van.Vàlaszàt előre is köszönöm.

K
Krisztina ‒ 10. 12. 2020
Szájzuhanyok
Oszd meg

Kedves Krisztina!

Azokat a  készülékeinket ajánlanánk, amihez jár olyan pótfej is (Plaque Seeker pótfej) ami a három kötegű sörtéknek köszönhetően kiváló a korona, de akár a híd és implantátum tisztításához is. Ezen kívül  a csomagolások számos más pótejet is tartalmaznak mindegyik szájzuhany esetében. A készülékek teljesítménye kiváló, a tartályuk nagy méretű, másfél perces tisztítást lehetővé téve. Ezen modelljeink a Waterpik Ultra, a Waterpik Aquarius és Ultra Professional, a Waterpik Whitening, illetve a Waterpik Whitening Professional.
Ha esetleg tervezi szónikus elektromos fogkefe beszerzését is, akkor szívesen ajánljuk két másik szájzuhanyunkat is amikhez jár egy ilyen fogkefe, illetve a korona tisztításhoz megfelelő pótfej is. Ezek a Waterpik Complete Care 5.0 és 9.0-ás készülékek. 
A termékek saját felületén tud tájékozódni arról, hogy milyen különbségek vannak köztük, illetve a pontos tartozékokról és tulajdonságokról is.
Ha még bármiben segítségére lehetünk, kérem forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel
Szidónia

A Profimed csapata

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei