Szájzuhanyok

szájzuhany

Tisztelt Profimed! Sajnos rendszeresen begyullad az ínyem, pedig rendszeresen járok fogkőeltávolításra, naponta 3 alkalommal fogselyemmel tisztítom a fogaimat, 2-3 alkalommal mosom a fogam, 2 fogamon van korona, az ínysorvadás több fogamnál is fennáll, de a legmélyebb is 3mm. Az ínyem nagyon érzékeny. A fogorvosom, illetve a paradontológus nem ajánlja szájzuhany használatát, mivel véleményük szerint csak még mélyebbre tolja az ételmaradékot.Édesanyám évtizedek óta használ szájzuhanyt, 68 évesen nincs hiányzó foga, ő próbál meggyőzni a használatáról. Valóban lehetséges, hogy a szájzuhany ront az ínysorvadás állapotán?Köszönöm a válaszukat!Edit

E
Edit ‒ 02. 12. 2020
Szájzuhanyok
Oszd meg

Kedves Edit!

Mi is a szájzuhany ajánlók táborát erősítjük, számtalan klinikai tanulmány igazolja az előnyeit.

Az orvosaival egyet értünk abban, hogy okozhat problémát, de ez mind helytelen használat esetén fordulhat elő. Pont ennek elkerülése érdekében mellékelünk használati útmutatót, és ha a vásárlás mellett dönt, üzleteinkben kollégáink készséggel be is mutatják Önnek személyesen a helyes használatát.

Az ínysorvadást képes megállítani azáltal, hogy erősíti, masszírozza az ínyt. Koronák esetén különösen ajánlott, a fogmosást követő utótisztítás a szájzuhanyok segítségével a leghatékonyabb, ezzel a fogkő gyakori megjelenését, fogszuvasodást is el lehet kerülni.

Üdvözlettel: Alexandra

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei