A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Szájzuhany periodontális tisztításhoz

-tól: Hugó

Jó napot, kérem, adjanak tanácsot, melyik a legjobb szájzuhany otthoni használatra. 65 éves vagyok, foghidaim vannak és sajnos fogínygyulladásban is szenvedek. Köszönöm

Jó napot, Hugo,
köszönjük a Waterpik szájzuhanyzók iránti érdeklődését.  

Ha megfelelő készüléket ajánlhatok a jelenlegi problémákra, két lehetőség van.   

Az első lehetőség a Waterpik Ultra WP100 - ideális segítség a parodontális betegségek elleni küzdelemben és a szokásos tisztításban is. 10 fokos víznyomás-szabályozóval, 600 ml-es térfogatú víz (vagy szájmosó-) tartállyal és maximális porlasztó-felszereléssel rendelkezik, beleértve a Pik Pocket porlasztót is, amely a parodontális fogközök öblítésére szolgál. Ez a porlasztó speciális szilikoncsúccsal rendelkezik, amely a fogközökbe is bejut. A problémás helyeket a legalacsonyabb víznyomásszinttel tisztítsa úgy, hogy az áramlás ne károsítsa az érintett szövetet. 

A másik lehetőség a Waterpik Aquarius Professional. Ez a berendezés alapvetően az előbbi szájzuhany innovatív változata, így nagyjából ugyanarról a berendezésről van szó, de két üzemmódot kínál. Tisztítási- és masszázsmód (alkalmas a vérkeringés és az ínyek felépülésének serkentésére). Továbbá modernebb formatervezésű, további extra porlasztóval rendelkezik, kisebb a súlya és csendesebb a működése.     

A szájüreggel kapcsolatos problémáihoz a Waterpik segétségével a problémás helyek szájöblítését is ajánlom. Használhat például Paroex szájöblítőt a GUM cégtől, amely hatóanyagként 6 vagy 12 %-os Chlorhexidyn-t tartalmaz, és nagy segítséget nyújt Önnek. A GUM - PAROEX szájvízs (CHX 0,12 %) rövid távú alkalmazásra, a GUM - PAROEX szájvíz (CHX 0,06 %) hosszú távú kezelésre szolgál.    
A Waterpiket nem szabad alkoholt, vagy illóolajokat (növényi olajok) tartalmazó szájvízzel együtt használni.  Nem találta meg a kérdésére a választ?

Kérdezze szakembereinket.


Kérdezze szakembereinket