A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Tebodont szájspray, 25 ml

Tebodont szájspray, 25 ml

3x
Spray teafaolajjal és fluoriddal a krónikus fogínygyulladás és fogágygyulladás kezelésére. Nyugtatja, regenerálja a fogínyt, nem színezi el a fogakat és hosszantartó friss érzést hagy a szájban.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
TB103490
Márka:
Leírás
• egyedülálló természetes alternatíva a krónikus fogínygyulladás és fogágygyulladás kezelésére
• 2 % természetes teafaolajat (Melaleuca Alternifolia) tartalmaz, amely a kémiai klórhexidinhez hasonló antimikrobális, antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatással rendelkezik
• nyugtatja, regenerálja és ápolja a fogínyt, 7 pH-val rendelkezik, nem színezi el a fogakat, a teafaolaj tipikus ízének köszönhetően hosszantartó friss lehelletet biztosít és nem befolyásolja a szájban az ízeket
• nem tartalmaz alkoholt és tartosítószereket
• míg a klórhexidin az akut és rövidtávú kezelésre, addig a Tebodont hosszútávú ápolásra szolgál. A klórhexidin tartalmú ápoló készítményének kiegészítőjeként is alkalmas.


Tartalom: 25 ml
Gyártva: Svájcban
Összetétel
Aqua, Glycerin, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Melaleuca Alternifolia, Aroma, Sodium Saccharin, Dipotassium Phosphate, Limonene, Linalool.
Használat
Használja a fogíny és a nyálkahártya irritációja esetén. Fújjon 1-2x a szájába, naponta 4-6 alkalommal, ne köpje ki, ne öblítse ki!
Értékelés
3,5

3 felhasználó értékelte.
1
0
2
0
0