A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Akció
TePe GOOD Compact soft fogkefe
TePe GOOD Compact soft fogkefeTePe GOOD Compact soft fogkefe

TePe GOOD Compact soft fogkefe

13x
A TePe GOOD Compact hagyományos fogkefe fenntartható forrásból származó alapanyagokból készült: a markolata 96%-ban BIO műanyag, a finom sörték alapanyaga pedig ricinusolaj. A kisméretű, háromszög alakú fej könnyen elér a száj minden zugába, a sörték természetes anyagból készültek és fogorvosok által ajánlott egyenes vágással rendelkeznek.

Vásároljon három TePe GOOD Compact fogkefét és hármat ajándékba kap. A promóció 2020. június 30-ig érvényes.

1 020 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
306685
Márka:
Leírás
A TePe GOOD Compact BIO műanyagból készült kellemes és ergonomikus markolattal rendelkezik, használata nagyobb gyermekek és felnőttek részére ajánlott. A markolata cukornádból kinyert bioetilén polimerből készült. A cukornád képes egy év leforgása alatt megújulni és újra alapanyagul szolgálhat bioműanyagok készítéséhez. A biopolietilén szénlábnyoma 95 %-os, vagyis az ilyen termékek életciklusa rendkívül csekély, csaknem elhanyagolható mértékben segíti elő az üvegházhatású gázok képződését, így nem járulnak hozzá a globális felmelegedéshez.
A TePe GOOD Compact fogkefe sörtéi 100 %-osan megújuló alapanyagból - ricinusolajból - gyártott bio poliamidból készültek.


A fogkefe csomagolása (bliszter) szintén újrahasznosítható anyagból készült. Az alappapír klór alkalmazása nélkül készült kartonpapírból, míg az átlátszó műanyag borítás újrahasznosítható PET anyagból készült.
Értékelés
5

13 felhasználó értékelte.
12
1
0
0
0
Ajánlott termék