A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
TePe GOOD Regular soft, bliszter csomagolásban
TePe GOOD Regular soft, bliszter csomagolásban

TePe GOOD Regular soft, bliszter csomagolásban

3x
A TePe GOOD Mini fogkefe 3 év alatti gyermekek részére készült, kisméretű, háromszög alakú fejjel, fenntartható forrásból származó alapanyagokból: a markolata 96%-ban BIO műanyag, a finom sörték alapanyaga pedig ricinusolaj.
950 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
306686
Márka:
Leírás
A TePe GOOD Mini BIO műanyagból készült kellemes és ergonomikus markolattal rendelkezik és 3 év alatti gyermekek részére készült. A markolata cukornádból kinyert bio etilén kopolimerből készült. A cukornád képes egy év leforgása alatt megújulni és újra alapanyagul szolgálhat bioműanyagok készítéséhez. A Bio polietilén szénlábnyoma 95 %-os, vagyis az ilyen termékek életciklusa rendkívül csekély, csaknem elhanyagolható mértékben segíti elő az üvegházhatású gázok képződését, így nem járulnak hozzá a globális felmelegedéshez.
A TePe GOOD Mini fogkefe sörtéi további 100 %-osan megújuló alapanyagból - ricinusolajból - gyártott bio poliamidból készült.

A fogkefe csomagolása (bliszter) szintén újrahasznosítható anyagból készült. Az alappapír klór alkalmazása nélkül készült kartonpapírból, míg az átlátszó műanyag borítás újrahasznosítható PET anyagból készült.
Értékelés
5

3 felhasználó értékelte.
3
0
0
0
0
Ajánlott termék