Tweezerman Brow Shaping Set, szemöldökformázó készlet

A Tweezerman szemöldökformázó készlet kiváló minőségű és precíz eszközöket tartalmaz a professzionális szemöldökformázáshoz. A két, kézzel csiszolt, ferde pengével ellátott csipesz lehetővé teszi, hogy maximális pontossággal formázza a szemöldökét, és az egyenletes és határozott záródásnak köszönhetően a szőrszálakat akár a gyökerekkel együtt is kiszedheti. A fésű és a kefe ezután tökéletesen finomhangolja a szemöldöködet. Teljes leírás
10 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 5 db
Márka: Tweezerman
Termék kódja: TW4248R
Leírás
A Tweezerman professzionális szemöldökformázó készlet diszkrét fekete színben mindent tartalmaz, ami a tökéletes szemöldök megformálásához szükséges:

- a professzionális és nagyon népszerű Slant csipesz, amelynek hegye pontosan 25°-os dőlésszöggel rendelkezik a precíz formázás érdekében.

- a Point csipesz, amely finoman kúposodik, és lehetővé teszi a legkisebb és legfinomabb szőrszálak kiszedését is.

- egy kefe és egy ferde ecset szintetikus sörtékkel (vegán változat) a szemöldök finomhangolásához, kontúrjához és kiemeléséhez. Ezenkívül a kefe használható a kozmetikai termékek szemöldökre történő felvitelére is, míg az ecsettel a szemhéjfestéket vagy a krémes fedőfestéket is pontosan fel lehet vinni.

Ápolási eszközök:
Minden használat után fertőtlenítse a csipeszt magas alkoholtartalmú szerrel vagy peroxiddal.

Mossa ki a kefét meleg vízzel és enyhe mosószerrel. Ezután alaposan öblítse le, és nyomja ki, hogy eltávolítsa a felesleges vizet a sörtékről. Hagyja megszáradni.
Értékelés
5
Értékelje
8
1
0
0
0
9 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei