Cseh Köztársaság
Szlovákia
Magyarország
Lengyelország
Újdonság
Tweezerman Limited collection szempilla ajándék szett - Majestic Turquoise szempilla göndörítő és fésű
Újdonság

Tweezerman Limited collection szempilla ajándék szett - Majestic Turquoise szempilla göndörítő és fésű

Ajándékozza meg szeretteit a tökéletes szempillaápolóval. A karácsonyi limitált kiadású Tweezerman Majestic Turquoise szempilla ajándékcsomag két kulcsfontosságú terméket tartalmaz a gyönyörű, egészséges szempillákért, amelyek minden nőnek örömet szereznek. Teljes leírás
9 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 4 db
Márka: Tweezerman
Termék kódja: TW4241R
Leírás
A legmagasabb minőségű, ikonikus eszközökből álló készletet úgy tervezték, hogy minden nő professzionális eredményeket érjen el akár otthoni környezetben is. Az eredmény gyönyörűen göndörített és szétválasztott szempillák, amelyek megragadják a tekintetet. A Tweezerman Majestic Turquoise szempillaápoló ajándékkészlet tartalmazza:

- Speciálisan kialakított Tweezerman szempillagöndörítő, amely tökéletesen követ a szem vonalát, és még a mélyebben ülő szemek nehezen elérhető szempilláit is sikerül begöndörítenie. A szilárd szilikonpárnáknak köszönhetően tökéletesen göndöríti a szempillákat anélkül, hogy összeragasztanák vagy károsítanák azokat.
- Tweezerman Türkiz szempillafésű - aranyozott fémhegyei pontosan szétválasztják és kifésülik a szempillákat a szempillaspirál felvitele után, és eltávolítják a felesleges színfelhalmozódást, így a smink természetesnek tűnik, a szempillák pedig dúsabbak lesznek.
- 3 db cserepárna a Tweezerman szempillagöndörítőhöz.

A Tweezerman termékek a lenyűgöző dizájn, a kiváló minőségű kivitelezés és a precíz hatás mellett tartósságukkal is kitűnnek - akár magának ajándékozza őket, akár luxusajándékként szeretteinek, biztos lehet benne, hogy sokáig szolgálnak majd.

Megjegyzés: A fésű nagyon éles, ezért soha ne használja tükör nélkül.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei