Tweezerman Limited collection szempilla és tükör szett - Majestic Turquoise fésű és tükör

Egy ajándék, amely minden nőnek tetszeni fog. A karácsonyi limitált kiadású Tweezerman Majestic Turquoise szempilla- és tükörkészlet professzionális minőségű szépségápolási eszközöket tartalmaz, hogy otthon és útközben is tökéletesen elválasztott és elbűvölő szempillákat és fenséges megjelenést biztosítson. Teljes leírás
7 490 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 5 db
Márka: Tweezerman
Termék kódja: TW4279R
Leírás
Sminkje irányítása mostmár sokkal könnyebb. A szempillaspirál felvitele utáni szempillafésülésre szolgáló türkiz fésűből és egy kis Tweezerman utazótükörből álló limitált kiadású szett segítségével bárhol profi megjelenést érhet el - és tökéletes ajándék minden nőnek, aki mindig jól akar kinézni. A készlet a következőket tartalmazza:

- Türkiz Tweezerman szempillafésű - aranyozott fémhegyei precízen szétválasztják és kifésülik a szempillákat a szempillaspirál felvitele után, így a smink természetesnek tűnik, a szempillák pedig dúsabbak lesznek.
- A Tweezerman kompakt türkiz tükör 1×/2×-es nagyítással tökéletes segítője lesz a sminkelés során. Kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér bármelyik kézitáskában vagy sminktáskában.

Megjegyzés: A fésű nagyon éles, ezért soha ne használja tükör nélkül.
Használata: Fésülje ki a szempilláit, amíg még nedvesek, mindig a szemtől távolodva dolgozzon. Ha újabb réteg szempillaspirált visz fel, fésülje át újra a szempillákat. Minden használat után tisztítsa meg a fésűt egy zsebkendő segítségével, majd zárja vissza a tokba.
Értékelés
5
Értékelje
3
1
0
0
0
4 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei