Tweezerman Pore Prep Tool, kozmetikai eszköz mitesszerek és pattanások eltávolításához

A bőr tisztítására és a felesleges olaj eltávolítására szolgáló eszköz agresszív tisztítószerek használata nélkül. Szabaduljon meg a szennyeződésektől és az eltömődött pórusoktól egyszerű, természetes és hatékony módon. Teljes leírás
6 390 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 3 db
Márka: Tweezerman
Termék kódja: TW2730R
Leírás
A bőr minden nap ki van téve a negatív környezeti hatásoknak, eltömődik a sminkkel és az izzadsággal. Mindez negatív hatással van az állapotára - ha az oxigén szabad átjutása nem megengedett, a baktériumok felhalmozódnak, a pórusok eltömődnek, pattanások vagy mitesszerek jelennek meg.

A rozsdamentes acélból készült Tweezerman Bőrtisztító Segédeszköz biztonságosan eltávolítja a szennyeződéseket, felszabadítja az eltömődött pórusokat és lehetővé teszi az oxigén szabad áramlását - tisztítószerek használata nélkül. A pórusok mélytisztításával elősegíti a bőrápoló termékek (krémek, szérumok stb.) jobb és hatékonyabb felszívódását is, amelyek mélyebb rétegekbe tudnak behatolni.

Az eszköz használata:
A nagyobb és szélesebb végével a homlok és az áll, a kisebb, keskenyebb végével az orr és az orr körüli terület tisztítására használhatja.

Az eszköz ápolása:
Minden használat után tisztítsa meg magas alkoholtartalmú szerrel, és törölje szárazra egy törölközővel.
Értékelés
4,5
Értékelje
7
2
1
0
0
10 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei