A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Tweezerman SLANT rózsaszín csipesz
Tweezerman SLANT rózsaszín csipesz

Tweezerman SLANT rózsaszín csipesz

2x
A számos alkalommal díjazott, mindig tökéletes Tweezerman SLANT csipesz most rózsaszínben, amely biztosan nem vész el az ön kozmetikai táskájában.
7 000 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
TW1230PR
Márka:
Leírás
A számos alkalommal díjazott, mindig tökéletes Tweezerman SLANT csipesz most rózsaszínben, amely biztosan nem vész el az ön kozmetikai táskájában. A SLANT csipesz ferde, kézzel köszörült heggyel, amelynek lejtése pontosan 25 fok, amely tökéletes a szemöldök formázására, számos alkalommal elnyerte a legjobb kozmetikai eszköz díját, és ezt használják prominens vizázsiszták, stiliszták és ismert személyek is. A csipesz hegyei tökéletesen összehangoltak, minőségi rozsdamentes sebészeti minőségű acélból készültek (nikkel és kobalt hozzáadása nélkül), amely kiváló nyomással rendelkezik a könnyű és pontos munkához és mindig tökéletes eredményhez. A csipesz, amely eltávolít minden egyes szőrszálat.
Javaslat: Védje a csipeszt a leesés ellen, a csipesz végeit védje a műanyag védőkupakkal, amely a csomag része. Minden egyes használat után tisztítsa meg a csipeszt fertőtlenítő szerrel.

A csipesz hossza 9,5 cm.
Értékelés
5

2 felhasználó értékelte.
2
0
0
0
0
Ajánlott termék