A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
AftaClear spray
AftaClear spray

AftaClear spray

2x
A GUM AftaClear spray egyszerű megoldást kínál a nehezen hozzáférhető helyekre, azonnal enyhíti a fájdalmat és gyorsan gyógyítja az aftákat, a fogszabályozó okozta horzsolásokat, a fogsor okozta irritációkat, valamint az apróbb égési sérüléseket és e
2 700 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
G2420EPGB
Márka:
Leírás
A GUM AftaClear spray egyszerű megoldást kínál a nehezen hozzáférhető helyekre, azonnal enyhíti a fájdalmat és gyorsan gyógyítja az aftákat, a fogszabályozó okozta horzsolásokat, a fogsor okozta irritációkat, valamint az apróbb égési sérüléseket és elváltozásokat a szájban.
A szájüregben megjelenő apró kiütések és hólyagok nagyon kellemetlenek. Befolyásolják a koncentrációt, a nyelést és a beszédet. Rossz közérzetet, stresszt okoznak és gyorsan kényelmetlenné válnak. Minden elváltozás növeli az étel, ital, levegő, nyál okozta érzékenységet, ami fájdalmas és lassítja a gyógyulás folyamatát. A legjobb megoldás a megelőzés és a külső hatásoktól való elszigetelés.
Az egyedülálló formulának és a természetes eredetű aktív összetevőknek köszönhetően az érintett felület védetté válik a külső hatásoktól és azonnal enyhül a fájdalom. A spray finom réteget képez, amely természetes védelmet biztosít, felgyorsítja a gyógyulást és gyorsan enyhíti a fájdalmat.

Nem tartalmaz alkoholt és nem irritál. Nem okoz csípős, égető érzést és szájszárazságot.
Megjegyzés: A fájdalmas afták, a fogszabályozó okozta horzsolások, a fogsor okozta sérülések, valamint az apró szájüregi hólyagok akut gyógyítására alkalmas. Használja lokálisan, a sérült részen. Gyermekek és felnőttek számára is alkalmas.
Használat: használja 2x – 3x naponta evés után, esetenként többször, legalább egy hétig vagy a tünetek enyhüléséig.

Összetétel: Sorbitol Aqua, Propanediol (Zemea), Aqua, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Polycarbophil (Noveon AA-1 USP), Mucosave FG (Maltodextrin, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Olea Europae Leaf extract), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Taurine, Geogard Ultra (Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate), Xylitol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, SymRelief (Bisabolol, Zingiber Officinale root extract), Sucralose, Aroma, Stevia Rebaudiana extract.
Értékelés
5

2 felhasználó értékelte.
2
0
0
0
0
Ajánlott termék