APAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkel

Az APAGARD japán fogkefe Swarovski® kristállyal van díszítve. Egyedi kialakítása és speciális kúpos sörtéje tökéletes tisztítást, magas fogfényt és természetes fehérséget biztosít. Teljes leírás
1 890 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Apagard
Termék kódja: TBC01
Leírás
  • Az Apagard Crystal fogkefe egyedülálló dízájnal rendelkezik, a fogkefe nyele Swarovski® kristállyal van díszítve. A nyél ergonomikus kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kompakt fej 3 sor közepes erősségű sörtét tartalmaz, ami jól eléri a nehezen elérhető területeket is.

  • Egyedülálló kúpos sörtéi eltávolítják a pigmentációt és megtisztítják a fogközöket, ezáltal a fogak természetes fényessége és fehérsége is fokozódik. A sörték tartalmaznak egy egyedi antibakteriális hatóanyagot az APACIDERTM-et.

  • A nyélben lévő kristály 3 féle színű lehet - kék, rózsaszín, illetve ezüst. Amennyiben Önnek fontos a kristály színe, kérjük, írja bele a rendelés megjegyzés rovatába és mi igyekszünk a választott színt küldeni.
Értékelés
4,5
Értékelje
70
7
5
1
1
84 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Milyen fogkrémet válasszak?

Milyen fogkrémet válasszak?

Ínyproblémái vannak? Fogérzékenység gyötri, esetleg hajlamos a túlzott fogkő képződésre? Szájszárazsággal, aftákkal, netán kellemetlen lehelettel küzd? Sárgák a fogai, ezért otthoni fogfehér...
Fogápolás NASA fejlesztéssel és Swarowski kristállyal

Fogápolás NASA fejlesztéssel és Swarowski kristállyal

Egy igazán különleges, egyedi összetételű fogzománc megújító fogkrémet és a világ talán legszebb fogkeféjét hozta el a Profimed.
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei