A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
APAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkel
APAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkelAPAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkelAPAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkelAPAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkelAPAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkel

APAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkel

33x
Az APAGARD japán fogkefe Swarovski® kristállyal van díszítve. Egyedi kialakítása és speciális kúpos sörtéje tökéletes tisztítást, magas fogfényt és természetes fehérséget biztosít.
1 890 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
TBC01
Márka:
Leírás
  • Az Apagard Crystal fogkefe egyedülálló dízájnal rendelkezik, a fogkefe nyele Swarovski® kristállyal van díszítve. A nyél ergonomikus kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kompakt fej 3 sor közepes erősségű sörtét tartalmaz, ami jól eléri a nehezen elérhető területeket is.

  • Egyedülálló kúpos sörtéi eltávolítják a pigmentációt és megtisztítják a fogközöket, ezáltal a fogak természetes fényessége és fehérsége is fokozódik. A sörték tartalmaznak egy egyedi antibakteriális hatóanyagot az APACIDERTM-et.

  • A nyélben lévő kristály 3 féle színű lehet - kék, rózsaszín, illetve ezüst. Amennyiben Önnek fontos a kristály színe, kérjük, írja bele a rendelés megjegyzés rovatába és mi igyekszünk a választott színt küldeni.
Értékelés
4,5

33 felhasználó értékelte.
28
1
3
1
0
Ajánlott termék