BABIATORS Hearts Napszemüveg, polarizált, Rainbow Bright, 3-5 éves korig
BABIATORS Hearts Napszemüveg, polarizált, Rainbow Bright, 3-5 éves korig

BABIATORS Hearts Napszemüveg, polarizált, Rainbow Bright, 3-5 éves korig

Polarizált stílusos napszemüveg babáknak, kisgyermekeknek és nagyobbaknak a Hearts Series kollekcióból. A napszemüvegek 100%-os UVA- és UVB-védelemmel rendelkeznek. A pajkos kislányok imádni fogják a szivárványos polarizált szív alakú lencsékkel ellátott fehér kereteket. Teljes leírás
10 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 2 db
Márka: Babiators
Termék kódja: HRT010
Leírás
BABIATORS Hearts napszemüveg - fehér, szivárványos polarizált lencsékkel, Rainbow Bright
Polarizáltság: A polarizált lencsék csökkentik a napfény vakító hatását, jobb látást biztosítanak a gyermekeknek erős napfényben is. A tükörfényű lencsékkel gyermeke igazán stílusos lesz!
Biztonságos: A Babiators napszemüvegek lencséi UV 400 bevonatúak, 100%-os védelemmel az UVA és UVB sugárzások ellen. A szemüvegeket szigorú teszteknek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak afelől, hogy biztonságosak a gyermekek számára – legyen az arcukon vagy éppen a szájukban.

Tartós: A Babiators napszemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, mégis kényelmesek a gyermekek számára. A rugalmas gumikeretek és ütésálló lencsék hajlíthatóak, csavarhatóak vagy rájuk lehet lépni, mégsem törnek el. Bízzon bennünk, kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators napszemüvegek nem csak praktikusak, hanem divatosak és vidámak!

Garancia: A bizalom egy igazán fontos érték számunkra. Ha a napszemüveg eltörött a vásárlástól számított 1 éven belül, egy másikat küldünk INGYEN! Csak a szállítási díjat kell kifizetnie, valamint a vásárlást követő 30 naptári napon belül regisztrálnia kell a szemüveget a felületünkön. Regisztrálja napszemüvegét online.

3-5 éves korig.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei