Cseh Köztársaság
Szlovákia
Magyarország
Lengyelország

BABIATORS Original Navigator napszemüveg, kék , 0-2 éves korig

A legstílusosabb napszemüveg babák, kisgyermekek és gyermekek számára. A napszemüvegek 100%-os UVA- és UVB-védelemmel rendelkeznek. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Babiators
Termék kódja: NAV037
Leírás
BABIATORS Navigator napszemüveg - kék

A legstílusosabb napszemüveg babáknak, kisgyermekeknek és gyerekeknek. A napszemüvegek 100%-os UVA- és UVB-védelemmel rendelkeznek.
Biztonságos: A Babiators napszemüvegek UV 400-as lencsékkel rendelkeznek, amelyek 100%-os védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugarak ellen. A szemüvegeket szigorú teszteknek vetjük alá, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságosak gyermeke számára - akár engedelmesen viseli, akár pajkosan a szájába veszi.

Tartós: A Babiators szemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, amelyek a baba számára is kényelmesek. A rugalmas gumikeretekkel és ütésálló lencsékkel ellátott szemüveg hajlítható, csavarható vagy ráléphető. És nem törik el. Higgye el, mi már kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators nem csak funkcionális, de stílusos és ídőtlen dizájnnal rendelkezik.

BABIATORS Navigator Good as Blue napszemüveg - kék: Tudatos: A Babiators napszemüvegek UV 400-as lencséi 100%-os védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugarak ellen. A szemüvegeket szigorú teszteknek vetjük alá, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságosak a baba számára - akár engedelmesen viseli a kicsi, akár huncutul a szájába veszi.Tartós: A Babiators szemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, amelyek a baba számára is kényelmesek. A rugalmas gumikeretekkel és ütésálló lencsékkel ellátott szemüveg hajlítható, csavarható vagy ráléphető. És nem törik el. Teszteltük már, higgye el nekünk.

Garancia: A bizalom nagyon fontos érték a Babiators számára. Ha a szemüveg a vásárlás első évében megsérül vagy elveszett, INGYENESEN kicseréljük, Önnek csak a szállítási díjat kell fizetnie. Regisztrálja napszemüvegét online.

0-2 éves gyerekeknek.
Értékelés
5
Értékelje
2
0
0
0
0
2 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei