BABIATORS The Influencer polarizált napszemüveg, rózsaszín, 0-2 éves korig

Polarizált, stílusos napszemüveg babáknak, kisgyermekeknek és nagyobbaknak a Blue Series kollekcióból. A napszemüvegek 100%-os UVA- és UVB-védelemmel rendelkeznek. A pajkos kislányok imádni fogják a fehér keretet rózsaszín szív alakú polarizált lencsékkel. Teljes leírás
13 990 Ft/1 db
Nincs raktáron webáruházból történő vásárláshoz
Márka: Babiators
Termék kódja: BLU022
Leírás
Babiators The Influencer polarizált napszemüveg - rózsaszín
Polarizáltság: A polarizált lencsék csökkentik a napfény vakító hatását, jobb látást biztosítanak a gyermekeknek erős napfényben is. A tükörfényű lencsékkel gyermeke igazán stílusos lesz!
Biztonságos: A Babiators napszemüvegek lencséi UV 400 bevonatúak, 100%-os védelemmel az UVA és UVB sugárzások ellen. A szemüvegeket szigorú teszteknek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak afelől, hogy biztonságosak a gyermekek számára – legyen az arcukon vagy éppen a szájukban.

Tartós: A Babiators napszemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, mégis kényelmesek a gyermekek számára. A rugalmas gumikeretek és ütésálló lencsék hajlíthatóak, csavarhatóak vagy rájuk lehet lépni, mégsem törnek el. Bízzon bennünk, kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators napszemüvegek nem csak praktikusak, hanem divatosak és vidámak!

Garancia: A bizalom egy igazán fontos érték számunkra. Ha a napszemüveg eltörött a vásárlástól számított 1 éven belül, egy másikat küldünk INGYEN! Csak a szállítási díjat kell kifizetnie, valamint a vásárlást követő 30 naptári napon belül regisztrálnia kell a szemüveget a felületünkön. Regisztrálja napszemüvegét online.
2 év alatti gyermekek számára.
Értékelés
5
Értékelje
16
3
0
0
0
19 felhasználó értékelte.
Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei