A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Újdonság
Polarizált
Babiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korig
Babiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korigBabiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korigBabiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korigBabiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korigBabiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korig

Babiators The Weekender polarizált napszemüvegek, 0-2 éves korig

1x
Stílusos, polarizált napszemüvegek babáknak, kis- és nagyobb gyermekeknek a Kék Szériából. A napszemüvegek 100%-os UVA és UVB védelmet biztosítanak.
13 990 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
BLU-007
Márka:
Leírás
Polarizáltság: A polarizált lencsék csökkentik a napfény vakító hatását, jobb látást biztosítanak a gyermekeknek erős napfényben is. A tükörfényű lencsékkel gyermeke igazán stílusos lesz!

Biztonságos: A Babiators napszemüvegek lencséi UV 400 bevonatúak, 100%-os védelemmel az UVA és UVB sugárzások ellen. A szemüvegeket szigorú teszteknek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak afelől, hogy biztonságosak a gyermekek számára – legyen az arcukon vagy éppen a szájukban.

Tartós: A Babiator napszemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, mégis kényelmesek a gyermekek számára. A rugalmas gumikeretek és ütésálló lencsék hajlíthatóak, csavarhatóak vagy rájuk lehet lépni, mégsem törnek el. Bízzon bennünk, kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators napszemüvegek nem csak praktikusak, hanem divatosak és vidámak!

Garancia: A bizalom egy igazán fontos érték számunkra. Ha a napszemüveg megsérült vagy elveszett a vásárlástól számított 1 éven belül, egy másikat küldünk INGYEN! Csak a szállítási díjat kell kifizetnie. Regisztrálja napszemüvegét online.

A csomag tartalmaz egy szemüvegtokot is és a legkisebb mérethez (0-2 éves korig) adunk egy szilikon pántot is, ami rögzíti a szemüveget a fejen.
Értékelés
5

1 felhasználó értékelte.
1
0
0
0
0
Ajánlott termék