Bob és Bobek szett - Nagy fogászati készlet kicsiknek, kék szónikus fogkefével

Bob és Bobek nagy fogászati készlet a kicsiknek: Kelj fel és mosd meg alaposan a fogacskáidat! A praktikus készlet szónikus fogkefét, fogmosópoharat, fogselymet, és egy ajándék kézi fogkefét tartalmaz. Mindezek mellett egy Bob és Bobek fogkrémet is tettünk a dobozba, hogy teljes körű ellátást biztosítsunk a kicsik tejfogainak 0-6 éves korig, valamint egy kis plüss nyuszit is elrejtettünk benne, a gyermekek nagy örömére. Az hogy Bob vagy Bobek lesz-e a szettben, a kis lurkó fantáziáján múlik. Teljes leírás
11 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Bob & Bobek
Termék kódja: TBOBKRAB2023
Leírás
A BOB ÉS BOBEK BABY szónikus fogkefe 0-6 éves korú gyermekek számára ajánlott.
Ezt a motiváló fogkefét a tejfogak ápoláshoz fogorvosokkal együttműködve tervezték. A kis tisztítófejben lévő extra finom sörték percenként 17 000 rezgést végeznek, így a tisztítás kíméletes, de hatékony. A megvilágított fej segíti mind a szájban való tájékozódást, mind pedig szórakoztatja és motiválja a gyermekeket. Az elemmel működő fogkefe kétperces időzítővel rendelkezik a megfelelő tisztítási idő érdekében, és két cserefej is jár hozzá.

BOB ÉS BOBEK FOGKRÉM 0-6 éves korú gyermekek számára.
Modern fogkrém málna és eper ízesítéssel az első fogacskákhoz. Megfelel az Európai Fogászati Egyesület legújabb ajánlásainak. Az ajánlott adag fluoridot, kókuszolajat, E-vitamint és béta-glükánokat tartalmaz a szuvasodás megelőzése és az egészséges íny érdekében.

BOB ÉS BOBEK FOGMOSÓPOHÁR
Felkeni és fogat mosni! Aztán a kalap helyett a pohárba elrakni a fogkefét, a fogkrémet és a mini fogselymet!

A HELYES GYAKORLAT - A FOGAK 4. ÉS 5. OLDALA
A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogközöket attól kezdve ápoljuk, hogy az első fogak elkezdenek összeérni. Próbálják ki az egyszerű és hatékony tisztítást a készletben található TePe Mini Flosserrel.

PLÜSS NYUSZI
Ajándékkészlet gyerekek számára csak színes képekkel? Szóba sem jöhet! :) A dobozban egy kis plüss nyuszit találnak, hogy Bob vagy Bobek lesz-e, csak a fantázián múlik.

EGY KIS AJÁNDÉK A SZÜLŐKNEK
(Fogmosást tanulni anyával és apával) A svéd TePe márka fogkeféit világszerte megtalálhatják a fogorvosok fürdőszobáiban és a mi készletünkben is. Az ajándék fogkefe Bob és Bobek mintával van ellátva, így a gyerkőccel együtt tudnak fogat mosni. A legtisztább fogakat kívánjuk!
Összetétel
1db szónikus fogkefe a tejfogak számára, LED háttérvilágítással (kék TBLB2022). 1db Bob és Bobek fogkrém a kicsiknek (BOBZB). 1db pohár Bob és Bobek motívummal (különböző színekben KELxxxBOB) 1db kis plüss nyuszi (BOBKRALIK) 1db TePe Mini-Flosser fogközti tisztításhoz (622553V). 1db TePe kézi fogkefe szülőknek. (Select Extra Soft különböző színekben 322687S) A képeken látható fotók illusztrációk, a csomag eltérő színű poharat és fogkefét tartalmazhat.
Értékelés
5
Értékelje
28
0
1
0
1
30 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei