Magyarország
Cseh Köztársaság
Lengyelország
Szlovákia

Személyre Szabott Tanácsok

PM
A Profimed csapata
olvasás 5 percig
Oszd meg
- hogy a szájhigiénia diabétesszel élve is természetes legyen

Kövesse tanácsainkat, és cukorbetegséggel élőként is természetesnek veheti majd a szájhigiéniát, követve a 3 legalapvetőbb szájápolási lépést: a fogmosást, fogköztisztítást és szájöblítést.

Teljeskörű szájápolás cukorbetegeknek a mindennapokra

A diabétesz összességében több különféle szájhigiéniai problémát okozhat, így kiemelten fontos, hogy figyeljünk szánk egészségére.

 

Ezt akkor tudjuk hatékonyan megtenni, ha többféle eszközzel szállunk harcba az esetleges mellékhatások ellen.

Jó szívvel ajánljuk ezért ezt a csomagot, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a diabétesszel élők napi alapvető szájhigiéniás igényeit teljes mértékben kielégítse, ezzel megtéve az első lépést az egészséges, panaszmentes száj felé.

A csomagban megtalálható:

  • GUM ActiVital fogkefe, amely a fogíny alól, a fogíny mentén és a fogak közül is hatékonyan távolítja el a lepedéket különleges formájának köszönhetően.
  • ActiVital fogkrém, amely a természetes gránátalma kivonat és a koenzim Q10 antioxidánsai segítségével hosszan tartó védelmet ad a fogaknak és a fogínynek is, megelőzve a kórokozók elszaporodását.
  • Foglepedék-indikátor tabletták, amelyekkel könnyedén megtudhatjuk, melyek azok a helyek, amelyekre nagyobb figyelmet kell fordítanunk a fogmosás során.

Termékek

Készleten > 5 db
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei