A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Személyre Szabott Tanácsok

- hogy a szájhigiénia diabétesszel élve is természetes legyen

A kvíz során megadott válaszai alapján olyan, szakértőinktől származó tanácsokat gyűjtöttünk össze ezen az oldalon, amelyek a mindennapokban segítenek a szájápolást rutinná, az egészséget magától értetődővé tenni.

Kövesse tanácsainkat, és cukorbetegséggel élőként is természetesnek veheti majd a szájhigiéniát, követve a 3 legalapvetőbb szájápolási lépést: a fogmosást, fogköztisztítást és szájöblítést.

 

Teljeskörű szájápolás cukorbetegeknek a mindennapokra

A diabétesz összességében több különféle szájhigiéniai problémát okozhat, így kiemelten fontos, hogy figyeljünk szánk egészségére.

 

Ezt akkor tudjuk hatékonyan megtenni, ha többféle eszközzel szállunk harcba az esetleges mellékhatások ellen.

Jó szívvel ajánljuk ezért ezt a csomagot, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a diabétesszel élők napi alapvető szájhigiéniás igényeit teljes mértékben kielégítse, ezzel megtéve az első lépést az egészséges, panaszmentes száj felé.

A csomagban megtalálható:

  • GUM ActiVital fogkefe, amely a fogíny alól, a fogíny mentén és a fogak közül is hatékonyan távolítja el a lepedéket különleges formájának köszönhetően.
  • ActiVital fogkrém, amely a természetes gránátalma kivonat és a koenzim Q10 antioxidánsai segítségével hosszan tartó védelmet ad a fogaknak és a fogínynek is, megelőzve a kórokozók elszaporodását.
  • Foglepedék-indikátor tabletták, amelyekkel könnyedén megtudhatjuk, melyek azok a helyek, amelyekre nagyobb figyelmet kell fordítanunk a fogmosás során.

 

Termékek