A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
GUM ActiVital csomag, SOFT

GUM ActiVital csomag, SOFT

Minden, amire szüksége van a napi szájápolás során.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
GUMactivsadaSoft
Márka:
Leírás
A csomag a következőket tartalmazza:

A GUM ActiVital fogkrém multifunkcionális termék, melynek célja a fogak és az íny egészséges állapotának elősegítése. Q10 koenzimet és gránátalma kivonatot, valamint ismert antioxidánsokat tartalmaz. Innovatív plakk eltávolító, PlakClear szert tartalmaz, amely abszorbeálja a baktériumokat a fogak felszínéről. Az íny és a fogak erősítését a gyömbér kivonat és a biasabolol (gyulladáscsökkentő) révén történik. Parabénokat és szulfátokat nem tartalmaz.

A GUM ActiVital fogkefe alkalmas arra, hogy megakadályozza a fogínygyulladást és fenntartsa az íny egészségét. Az egyetlen fogkefe, amelyet kifejezetten a plakk eltávolítására terveztek a könnyen megközelíthető és a nehezen elérhető helyekről egyaránt. A több irányba elrendezett sörtéi révén az interdentális terekből és az ínyvonal mentén is eltávolítja a lerakódásokat.

A GUM Red-Cote kiemeli a fogak felszínén található káros, bakteriális lepedéket, illetve kimutatja azokat a területeket, ahol alaposabb fogmosás és fogselyem alkalmazása szükséges.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje