Interaktív könyv - Farmállatok

Egy vidám, kontrasztos könyv merész illusztrációkkal a francia Xavier Deneux tollából, mozgó elemekkel, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit és vizuális érzékelését. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Hachette
Termék kódja: HA9791027606047
Leírás
Xavier Deneux farmállat-illusztrációi megtanítják a gyerekeket azok felismerésére és neveire, szórakoztatva a szülőket is. Ez a könyv elősegíti a tapintó érzékszervek, a kezek koordinációjának és a vizuális érzékelésnek a fejlődését.
A könyvet szakértők véleményére alapozva alkották meg, akik szerint a nagy vizuális kontrasztú interaktív könyvek serkentik az agy fejlődését, fenntartják a koncentrációt és szórakoztató még a legkisebb babák számára is, akiknek még fejletlen a látása az első hónapokban.
A könyv szezője az a szakértők által nagyra értékelt, francia Xavier Deneux, akinek egyedi stílusa arra készteti a gyerekeket, hogy egyszerre nevessenek és gondolkozzanak.
A könyv angolul van, tehát imádni fogják azok a szülők, akik már egészen kis kortól meg szeretnék ismertetni az angol nyelvet gyermekükkel. A szövegek nem bonyolultak, így azon szülők számára is alkalmas, akik csak alapszinten beszélik az angolt.
A könyvet babák és kisgyermekek számára tervezték.
Értékelés
5
Értékelje
7
0
0
0
0
7 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei