Karácsonyi csomag Jellycat Alice Axolotl és Babiators Navigator, fekete, 3-5 éves korig

A karizmatikus vízi sárkány Alice és a gyerekeknek szánt legstílusosabb napszemüvegünk a legcsodálatosabb karácsonyi ajándék, amit egy gyerkőc kaphat. A Jellycat kultikus londoni márka játékai ellenállhatatlanul aranyosak, kifinomultan viccesek és hihetetlenül puhák! Az amerikai Babiators márka napszemüvege 100%-os UVA- és UVB-védelemmel rendelkezik. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Jellycat
Termék kódja: JELBABDS01
Leírás

BABIATORS Navigator napszemüveg - Fekete

A szemüvegeket szigorú teszteknek vetjük alá, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságosak a baba számára – akár a fején viseli a kicsi, akár huncutul a szájába veszi.

Tartós: A Babiators szemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, amelyek a baba számára is kényelmesek. A rugalmas keretekkel és ütésálló lencsékkel ellátott szemüveg hajlítható, csavarható vagy akár rá is lehet lépni, mégsem törik el. Higgye el, mi már kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators nemcsak funkcionális, hanem divatos és szórakoztató is!

Garancia: A bizalom nagyon fontos érték a Babiators számára. Ha a szemüveg a vásárlástól számított első évben megsérül vagy elveszik, INGYENESEN kicseréljük vagy pótoljuk. Csak a szállítási díjat kell fizetnie. További információ itt.

Axolotl Alice egy cuki kis sárkány, élénk rózsaszín bundában. Ennek a kétéltűnek puha, mozgékony lábai, bolondos mosolya és szuper hosszú szőrös farka van!

Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. A játék biztonságos és alkalmas 12 hónapos kortól.

CE tanúsítvánnyal rendelkezik az EN 71 szabvány szerint. Csak kézzel mosható.

Méretek: 27 x 12 cm
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei