A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
KORRES Beauty Shots – Bilberry AHAs Mask – AHA-tartalmú arcmaszk fekete áfonyával, 18 ml

KORRES Beauty Shots – Bilberry AHAs Mask – AHA-tartalmú arcmaszk fekete áfonyával, 18 ml

1x
INTENZÍVEN HÁMLASZTÓ, AHA-TARTALMÚ ARCMASZK AZ ALAPOS RADÍROZÁSHOZ ÉS A RAGYOGÓAN SZÉP BŐRHÖZ. Krémalapú formula az intenzív enzim- és AHA-tartalmú arcradírozáshoz, amely felszínre hozza az új bőrt – az arcbőr így simává válik és ragyog. A bőrt gyümölcsenzimek és AHA gyümölcssavak segítségével radírozó termék kettős hatású, amelyet használva előtűnik az új bőr, így az arc azonnal simábbá és kiegyenlítettebbé válik. Rendszeres használat mellett a gyümölcsenzimek lelassítják a felesleges olajképződést, és csökkentik a pórusok méretét.
3 000 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
K0100588
Márka:
Leírás
Alkalmazás: Vigye fel az arcra (a szem környékét hagyja ki), és a bőr érzékenységétől függően hagyja 3–10 percig a bőrön. Alaposan öblítse le. Szembe ne kerüljön. Heti 2-3 alkalommal használja.

Napérzékenység: A termék alfa-hidroxi savakat (AHA) tartalmaz, amelyek fényérzékennyé tehetik a bőrt, és növelhetik a napégés valószínűségét. Alkalmazás után egy hétig kerülje a napot, és használjon napvédő krémet.
Főbb állítások:
Radírozás
Ragyogóvá tesz
Még puhább/simább bőr

Legfontosabb összetevők:
Tej- és glikolsav: a bőr külső rétegébe hatolva, az elhalt hámsejteket a helyükön tartó kémiai kötések meggyengítésével hámlasztja a bőrt. Az elhalt hámsejtek így távoznak a bőr külső rétegéről, és előtűnik a fénylően szép, fiatalos bőr
Gyümölcssav-hatóanyagok egy feketeáfonya-, cukor- narancs- és citromkivonatot tartalmazó természetes keverékből – amely nagy mennyiségben tartalmaz a természetben is előforduló alfa-hidroxi savakat –: a hámsejtek megújulásának elősegítésével a hatóanyagok simábbá teszik és kondicionálják, valamint ragyogóbbá teszik a bőrt
Alacsony molekulasúlyú hialuronsav: öregedésgátló, a bőrt teltebbé és simábbá tévő hatóanyag
Aktív aloe: hidratáló hatású
E-vitamin: antioxidáns, amely táplálja és hidratálja a bőrt
B5-provitamin: Tartósan hidratál


Tartalom: 18 ml
Értékelés
5

1 felhasználó értékelte.
1
0
0
0
0