A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
KORRES fejtetű elleni gyermek spray, 150 ml
KORRES fejtetű elleni gyermek spray, 150 ml

KORRES fejtetű elleni gyermek spray, 150 ml

3x
A fejtetű nélküli tiszta és egészséges haj preventív, kiegészítő kezelésére. Használata ideális nyári táborok idején és a tanév folyamán, amikor gyermekét tetvek előfordulása veszélyeztetheti.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
K3400006
Márka:
Leírás
A fejtetű nélküli tiszta és egészséges haj preventív, kiegészítő kezelésére. Használata ideális nyári táborok idején és a tanév folyamán, amikor gyermekét tetvek előfordulása veszélyeztetheti. Az almaecet, rozmaring, zsálya, kakukkfű és levendula kivonat kombinációja segít megőrzni az egészséges hajat, megnyugtatja az érzékeny fejbőrt és enyhíti a viszketést.

Használata: A spray-t használja naponta nedves vagy száraz hajra és fésülje ki. Ne öblítse le. Ne kerüljön szembe a készítmény.
A spray használatát javasoljuk a KORRES fejtetű elleni gyermeksamponnal kombinálva. Figyelmeztetés: A fejtetű elleni gyógykezelés első fázisában a speciális farmakológiai készítmények használata szükséges. A KORRES fejtetű elleni gyermek spray és sampon a gyógykezelést követő megelőzésre szolgál a tetvek további megjelenésének megakadályozása érdekében.

Dermatológiailag tesztelt.

Tartalom 150 ml.
Értékelés
5

3 felhasználó értékelte.
3
0
0
0
0