A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 1 385 6722
KORRES Nail Colour PALE GREEN 90 - 90 sz.színárnyalatú körömápoló lakk, 10 ml
KORRES Nail Colour PALE GREEN 90 - 90 sz.színárnyalatú körömápoló lakk, 10 ml

KORRES Nail Colour PALE GREEN 90 - 90 sz.színárnyalatú körömápoló lakk, 10 ml

A KORRES körömlakkok természetes mirha kivonatot, nyomelemeket és B5 provitamint tartalmaznak. A nyomelemek (szilícium, kalcium, vas, kén) a köröm építőkövei, melyek erősítik a töredező és vékony körmöt.
Teljes leírás
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
K1600453
Márka:
KORRES
Leírás
A KORRES körömlakkok természetes mirha kivonatot, nyomelemeket és B5 provitamint tartalmaznak. A nyomelemek (szilícium, kalcium, vas, kén) a köröm építőkövei, melyek erősítik a töredező és vékony körmöt. A B5 provitamin hatékonyan növeli a körmök víztartalmát és azok rugalmasságát, minőségét. A különleges mirha kivonat – amelyet kézileg gyűjtenek gyantacseppek formájában – fertőtlenítő, antibakteriális, vírus és gomba elleni hatást fejt ki. A Korres Nail Colours lakkok nem tartalmaznak kémiai oldószereket, melyek allergiás reakciókat, szem- és bőrérzékenységet okozhatnak, mint pl.: toluén, aceton, xylén, ftalátok, kámfor és formaldehyd.
FŐ ELŐNYÖK:
- intenzív természetes színek
- magasfényű lakkok
- tartós, felvitel után több napig is kitartanak
- nem tartalmazzák az általában használt kémiai anyagokat

TIPPÜNK: a tökéletes eredmény érdekében vigye fel a KORRES BASE COAT átlátszó alapozót, hagyja megszáradni, majd két rétegben vigye fel az Ön által kiválsztott színű lakkot. Miután megszáradt, vigye fel a KORRES TOP COAT átlátszó védőréteget, mely rögzíti a lakkot, s ezen felül még intenzívebbé teszi a lakk fényét!

Kínálatunk 27 színárnyalatot, 1 alapozót és 1 felületi védőlakkot tartalmaz.
Tartalom: 10 ml