A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Argan Oil Nourishing Miracle Oil, hajápoló argán olaj, 50 ml

Lee Stafford Argan Oil Nourishing Miracle Oil, hajápoló argán olaj, 50 ml

10x
Könnyű, viszont tápláló argán olaj, mely élénkíti és erősíti az elvékonyult és károsodott hajat, mindeközben vitalitást, gyönyörű fényt és Marokkóval inspirált gyönyörű illatot biztosít.
6 200 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LSMO1150
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Argan Oil From Marocco hajtápláló marokkói argán olajat tartalmaz, melyet a bennszülött hölgyek a hajuk és a fejbőr ápolására használnak, annak érdekében, hogy a hajnak megfelelő tápanyagot és élénkítő hatást biztosítsanak. Az egyedülálló “PRO-ARGAM” összetevőknek köszönhetően a haja természetesen fénylő lesz. Élénkít és erősít. Könnyű összetevőkből áll, ezáltal a haja nem fog zsírosodni és nem lesz megterhelve. A hajának gyönyörű marokkói illatot biztosít. Mindennapi használatra alkalmas, főképp a károsodott és száraz hajra.

A Lee Stafford javaslata: A tökéletes hatás eléréséhez az argán olajat kombinálja a Lee Stafford Argan Oil többi termékeivel.

Használat: Csepegtessen a tenyerére néhány csepp olajat, melyet kenjen rá a törölközőszáraz hajára, vagy a száraz hajvégekre. Aztán alakítsa ki frizuráját a megszokott módon. Ne feledje el, hogy a kevéshez hozzá adhat, de a többől már nem lehet elvenni. Ezért először csak kisebb mennyiségű olajat vigyen fel a hajára.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

10 felhasználó értékelte.
8
2
0
0
0
Ajánlott termék