A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Beach Babe Sea Salt, tengeri sót és napraforgó kivonatot tartalmazó hajspray

Lee Stafford Beach Babe Sea Salt, tengeri sót és napraforgó kivonatot tartalmazó hajspray

5x
Ez a tengeri sót és napraforgó kivonatot tartalmazó hajspray olyan érzést nyújt, mintha éppen a tenger vizéből lépett volna ki. Haja olyan kócos állagú lesz, amilyet csak úszással tudna elérni. A haja puha tapintású lesz, viszont formálttá és dússá válik. Tökéletesen fog illeni a hullámos vagy a göndörített hajhoz – nagyszerűen formálja a hullámos hajat, viszont megőrzi a haja rugalmasságát.
4 700 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200413
Márka:
Leírás
A termék ProMineralTM összetevőket tartalmaz, mely 26 fajta ásványianyagból, holt-tengeri sóból és napraforgó kivonatból állnak össze, aminek köszönhetően a haja megőrzi nedvesség tartalmát, valamint ragyogást biztosít és véd a kültéri káros hatásoktól.

Használat: Gazdagon permetezze be a törölközővel szárazra törölt haját, aztán szárítsa meg hajszárítóval, vagy a tengerparti istennő stílusában hagyja a haját természetes úton megszáradni. A hajformázás megkönnyítéséhez a spray száraz hajra is használható.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

5 felhasználó értékelte.
5
0
0
0
0
Ajánlott termék