Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa

Lee Stafford Bigger Fatter Fuller, hajdúsító sampon, 250 ml

Infúzió a száraz hajnak! Ez az egyedülálló sampon hajának nem csak egészséget, szilárdságot, vitalitást, természetes ragyogást fog biztosítani, de láthatóan dúsabbá is varázsolja azt. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Lee Stafford
Termék kódja: LS200127
Leírás
A Lee Stafford Bigger Fatter Fuller sampon „Pro-Volume“ magas hajápolási összetevőkből áll, mely a hajának megfelelően elegendő vitaminokat biztosít, ezenkívül a haját jelentősen dúsabbá teszi. A panthenol tartalomnak köszönhetően haja egészséges lesz. Erősíti a hajat és ezáltal növeli a hajkorona dússágát. Megszünteti a hajformáló készítmények okozta károsodásokat. Mindennapi használatra alkalmas.

A Lee Stafford tanácsa: A valódi dús hatás elérése érdekében, hajmosás után használja a Lee Stafford Bigger Fatter Fuller hajkondicionálót is!

Használat: A terméket nedvesített hajon alkalmazza. Addig masszírozza, míg a hajon hab nem keletkezik, aztán alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Gyermekektől tartsa távol!
Értékelés
4,5
Értékelje
17
2
2
0
0
21 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei