A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Bigger Fatter Fuller, jelentősen hajdúsító sampon, 250 ml

Lee Stafford Bigger Fatter Fuller, jelentősen hajdúsító sampon, 250 ml

5x
Infúzió a száraz hajnak! Ez az egyedülálló sampon hajának nem csak egészséget, szilárdságot, vitalitást, természetes ragyogást fog biztosítani, de láthatóan dúsabbá is varázsolja.
3 100 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200127
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Bigger Fatter Fuller sampon „Pro-Volume“ magas hajápolási összetevőkből áll, mely a hajának megfelelően elegendő vitaminokat biztosít, ezenkívül a haját jelentősen dúsabbá teszi. A panthenol tartalomnak köszönhetően haja egészséges lesz. Erősíti a hajat és ezáltal növeli a hajkorona dússágát. Eltávolítja a hajformáló készítmények okozta károsodásokat. Szó szerint ez egy vitaminbomba a fáradt hajnak. A hajat fényesen és egészségesen fogja karbantartani. Mindennapi használatra alkalmas.

A Lee Stafford tanácsa: A valódi dús hatás elérése érdekében, hajmosás után használja a Lee Stafford Bigger Fatter Fuller hajkondicionálót.

Használat: A terméket nedvesebb hajra alkalmazza. Addig masszírozza, míg a hajon hab nem keletkezik. Aztán alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg az ápolási folyamatot.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
4,5

5 felhasználó értékelte.
4
0
1
0
0