9500 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa

Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo, sampon szőke hajra, 250 ml

Búcsúzzon el a rézszínű és a kanárisárga árnyalttól! Ez a sampon biztosítani fogja, hogy haja ugyanolyan szőke maradjon, mint közvetlen a festés után. Teljes leírás
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Azonnal tovább
Márka: Lee Stafford
Termék kódja: LS200115
Leírás
A Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo sampon speciális “PRO-BLONDE” összetevőket tartalmaz, melyek védik a hajat a nem kívánt rózsaszínű árnyalattól. A moringa növénykivonatnak köszönhetően védi a hajat a kiszáradástól és egyben fényesen ragyogóvá varázsolja azt. A samponban lévő panthenol hidratálja a hajat, valamint megőrzi annak gyönyörű fényességét. A kamillának köszönhetően nyugtatja a fejbőrt. Speciális összetevőket tartalmaz, melyek gátoljak a hajszín kifakulását. Világos színárnyalatot ad, ezért a sampon kizárólag szőke hajra alkalmas.

A Lee Stafford tanácsa: A szőke hajszín megőrzése érdekében, a sampont hetente egyszeri alkalommal használja, mivel festéket tartalmaz, mindennapi használatra nem alkalmas és nem szabad a hajon túl hosszú ideig hagyni! A gyakori hajmosásra a Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo sampont ajánlatos használni.

Használat: Megfelelő mennyiségű sampont vigyen fel vizes hajára. Addig masszírozza, amíg a sampon nem kezd el gazdagon habozni, majd alaposan öblítse le. A sampon adagolása a haja hosszúságától és mennyiségétől függ.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Gyermekektől tartsa távol!
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei