A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo, sampon szőke hajra, 250 ml

Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo, sampon szőke hajra, 250 ml

10x
Búcsúzzon el a rézszínű és a kanárisárga árnyalttól! Ez a sampon biztosítani fogja, hogy haja ugyanolyan szőke maradjon, mint közvetlen a festés után.
3 590 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
LS200115
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo sampon speciális “PRO-BLONDE” összetevőket tartalmaz, melyek védik a hajat a nem kívánt rózsaszínű árnyalattól. A moringa növénykivonatnak köszönhetően védi a hajat a kiszáradástól és egyben fényesen ragyogóvá varázsolja azt. A samponban lévő panthenol hidratálja a hajat, valamint megőrzi annak gyönyörű fényességét. A kamillának köszönhetően nyugtatja a fejbőrt. Speciális összetevőket tartalmaz, melyek gátoljak a hajszín kifakulását. Világos színárnyalatot ad, ezért a sampon kizárólag szőke hajra alkalmas.

A Lee Stafford tanácsa: A szőke hajszín megőrzése érdekében, a sampont hetente egyszeri alkalommal használja, mivel festéket tartalmaz, mindennapi használatra nem alkalmas és nem szabad a hajon túl hosszú ideig hagyni! A gyakori hajmosásra a Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo sampont ajánlatos használni.

Használat: Megfelelő mennyiségű sampont vigyen fel vizes hajára. Addig masszírozza, amíg a sampon nem kezd el gazdagon habozni, majd alaposan öblítse le. A sampon adagolása a haja hosszúságától és mennyiségétől függ.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Gyermekektől tartsa távol!
Értékelés
5

10 felhasználó értékelte.
10
0
0
0
0
Ajánlott termék