A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford CoCo LoCo Blow & Go Genius Lotion, hidratáló hajapóló tej igénybevett hajra, 100 ml

Lee Stafford CoCo LoCo Blow & Go Genius Lotion, hidratáló hajapóló tej igénybevett hajra, 100 ml

1x
Ez a magas mértékű hidratáló hajápoló tej védi az igénybevett, a vasalt, a száraz, vagy a károsodott hajat. Ezenkívül felélénkíti, hidratálja és nem útolsó sorban kellemes illatot biztosít a hajnak egész nap.
0 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200330
Márka:
Leírás
A Lee Stafford CoCo LoCo Blow & Go Genius hidratáló hajápoló tej kókuszolajat tartalmaz, mely fehérjében gazdag, így a hajat megfelelően ápolja és felélénkíti. A magas hidratáló képességének köszönhetően a haja megfelelően táplálva lesz. A száraz, károsodott hajat megerősíti és feleleveníti. Hajszárítási, hajvasalási és hajgöndörítési károsodástól is véd. A haja fényes és egészséges marad. Megkönnyíti a haj kifésülését, valamint kellemes friss kókuszillatot biztosít.

A Lee Stafford tanácsa: Ez a magas hidratáló hajápoló tej kiváló segítség a hajformázáshoz, ezért tegye a hajára még a frizura formázása előtt.

Használat: A törölközővel szárazra törölt hajára tegyen egy diómennyiségű adagot. Alkalmazza a haj hosszúságának közepétől egészen a hajvégekig. Ne öblítse le. Ezt követően szokás szerint alakítsa ki frizuráját.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

1 felhasználó értékelte.
1
0
0
0
0
Ajánlott termék