A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Hair Growth Conditioner, nehezen növekvő hajra alkalmas kondicionáló, 200 ml

Lee Stafford Hair Growth Conditioner, nehezen növekvő hajra alkalmas kondicionáló, 200 ml

8x
Ez az egyedülálló hajkondicionáló a hajának megfelelő tápanyagokat biztosít, elősegíti a haj élénkítését és növekedését, valamint megakadályozza a hajhullást. Mindennapi használatra alkalmas.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200222
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Hair Growth Conditioner kondicionáló egyedi “Pro-Growth” növényi kivonatú tápanyagokat tartalmaz. A hajat táplálja a hajhagymáktól egészen a hajvégekig és megakadályozza a haj töredezését. Az alma és citromkivonatnak köszönhetően a haja gyönyörűen ragyogni fog. A termék antioxidáns zöld tea kivonatot tartalmaz, mely a hajat védi a hajszárítóval, a hajvasalóval vagy az UV sagárzás okozta károsodásoktól. Behatol a hajba és hidratálja a fejbőrt. A pH tartalmának köszönhetően kisimítja a fejbőrt és ezáltal elősegíti a kiváló minőségű haj növekedését, valamint megakadályozza a hajhullást. Dús hatást biztosít.

A Lee Stafford tanácsa: A haj egész területén masszírozza be a kondicionálót. Használja egybekötve a Lee Stafford Hair Growth hajpakolással és a Lee Stafford Hair Growth samponnal..

Használat: A hajhossznak megfelelően vigyen a hajára megfelelő mennyiségű adagot, melyet alaposan masszírozzon be a hajba, aztán alaposan öblítse le.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

8 felhasználó értékelte.
8
0
0
0
0
Ajánlott termék