A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Hair Growth Shampoo, sampon a nehezen növekvő hajra, 200 ml

Lee Stafford Hair Growth Shampoo, sampon a nehezen növekvő hajra, 200 ml

7x
Egyedülálló sampon, mely megfelelően táplálja a hajat, felélénkíti, elősegíti a növekedését és megakadályozza a hajhullást. Mindennapi használatra alkalmas.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200118
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Hair Growth Shampoo sampon egyedülálló „Pro-Growth“ növényi kivonatú összetevőkből áll, mely a hajat táplálja és egyben hidratálja. A búzaproteinek elősegítik a vérkeringés cirkulálását a fejbőrben és ezáltal erősíteni fogják a hajhagymákat. Alma és citromkivonatot is tartalmaz, mely a hajnak fénylő ragyogást biztosít. A termék antioxidáns zöld tea kivonatot is tartalmaz, mely a hajat védi a nem kívánt kültéri káros hatásoktól, valamint a hajszárításnál, a hajvasalásnál, és az UV sugarak által okozott károsodásoktól is. Behatol a hajba és kíméli a fejbőrt. A pH tartalmának köszönhetően kisimítja a fejbőrt, ezáltal elősegíti a kiváló minőségű haj növekedését és megakadályozza a hajhullást. Dúsító hatást biztosít.

A Lee Stafford tanácsa: A tökéletes eredmény eléréséhez használja a terméket egybekötve a Lee Stafford Hair Growth hajápolóval.

Használat: Tegyen megfelelő mennyiségű adagot a vizes hajára és addig masszírozza, amíg a sampon nem kezd el habozni. Ezt követően a haját alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a kezelési folyamatot.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

7 felhasználó értékelte.
7
0
0
0
0
Ajánlott termék