Kedves Vásárlóink! A megemelkedett rendelésszám miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe a szokásosnál. Köszönjük a megértésüket!

Lee Stafford Hair Growth Shampoo, sampon a nehezen növekvő hajra, 200 ml

Egyedülálló sampon, mely megfelelően táplálja a hajat, felélénkíti, elősegíti a növekedését és megakadályozza a hajhullást. Mindennapi használatra alkalmas. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Lee Stafford
Termék kódja: LS200118
Leírás
A Lee Stafford Hair Growth Shampoo sampon egyedülálló „Pro-Growth“ növényi kivonatú összetevőkből áll, mely táplálja és hidratálja a hajat. A búzaproteinek serkentik a vérkeringést a fejbőrben és ezáltal erősítik a hajhagymákat. Alma és citromkivonatot is tartalmaz, mely a hajnak fénylő ragyogást biztosít. A termék antioxidáns tartalmú zöld tea kivonatot is tartalmaz, mely védi a hajat a káros hatásoktól, mint a hajszárítás, a hajvasalás és az UV sugarak által okozott károsodástól is. Behatol a hajba és kíméli a fejbőrt, dúsító hatást biztosít.

A Lee Stafford tanácsa: A tökéletes eredmény eléréséhez használja a Lee Stafford Hair Growth kondicionálót és hajápolót is.

Használat: Tegyen megfelelő mennyiségű adagot vizes hajára és addig masszírozza, míg a sampon nem habzik. Ezt követően haját alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Gyermekektől tartsa távol!
Értékelés
4,5
Értékelje
32
6
3
0
0
41 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei