A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Hair Growth Treatment hajpakolás, mely elősegíti a haj növekedését, 200 ml

Lee Stafford Hair Growth Treatment hajpakolás, mely elősegíti a haj növekedését, 200 ml

8x
Ez a hajnövekedést elősegítő hajpakolás egészen a haj mélyébe hatol, ahol táplálja és hidratálja a hajat. A kezelés után a haja tele lesz élettel, erővel és egészségesen fog ragyogni.
4 450 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200217
Márka:
Leírás
A Stafford Hair Growth Treatment hajnövekedést elősegítő pakolás egyedi tápláló és hidratáló „PRO-GROWTH” komplexumokat tartalmaz, mely növényi eredetű összetevőkből áll. A kezelésnél egészen a hajgyökér mélyéig hatol és ezáltal hidratálja a fejbőrt, valamint táplálja és erősíti a hajhagymát. A fejbőrnek Ph védelmet biztosít, aminek köszönhetően meggyorsítja a haj növekedését és egyben gátolja a hajhullást. A külső káros hatásoktól védi a fejbőrt és a hajat egyaránt. A haj mindig táplált és fényes lesz.

A Lee Stafford tanácsa: A teljes hajnövekedési hatás eléréséhez először mossa meg a hajat a Lee Stafford Hair Growth samponnal, aztán használja a Lee Stafford Hair Growth hajpakolást, végül a kúrát a Lee Stafford Hair Growth kondiciónáló használatával fejezze be.

Használat: Tegyen a hajra egy tojásmennyiségű hajpakolást. Masszírozza be a hajhagymáktól egészen a hajvégekig és hagyja hatni kb. 5 percig (a nagyobb hatás elérése érdekében akár tovább is hagyhatja). Aztán alaposan öblítse le. A pakolást minden hajmosásnál alkalmazza egészen addig, míg a haj állapota nem javul. A kezelést hetente egyszer ismételje meg, hogy a haja szép és egészséges maradjon. A göndör, erősen száraz, vagy a károsodott hajaknál a pakolást öblítés nélkül is alkalmazhatja – dörzsölje be a pakolást a száraz hajba (nem a bőrbe) és hagyja rajta akár egész napon át.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

8 felhasználó értékelte.
8
0
0
0
0
Ajánlott termék