A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Mini Original Dry Shampoo, száraz sampon világos hajra, 50 ml

Lee Stafford Mini Original Dry Shampoo, száraz sampon világos hajra, 50 ml

5x
Ez a magas nedvszívó képességgel rendelkező könnyű száraz sampon a világos színű hajnak igazi tiszta érzetet nyújt, valamint kitűnően felfrissíti a hajat, melynek finom illatot is biztosít.
1 150 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS400407
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Mini Original száraz sampon könnyű púderport tartalmaz, mely egészen a hajgyökértől hatékonyan távolítja el a zsírosodást, miközben kíméletes a fejbőrhöz. A termék könnyű összetevője nem terheli a hajat, ellenkezőleg, táplálja és dúsabbá teszi. A hajnak tiszta érzetet és finom illatot biztosít. Használata világos árnyalatú hajra ajánlott. A praktikus utazási csomagolásnak köszönhetően a sampont bárhová magával viheti.

A Lee Stafford tanácsa: A valódi tiszta érzet érdekében a sampon használata előtt emelje fel a haját, aztán a hajába alaposan masszírozza be ujjai segítségével a sampont a haj egész területen.

Használat: A sampon használata előtt rázza meg a flakont, aztán kb. 16 cm-nyi távolságról permetezze be a haját egészen a hajhagymákig.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
4,5

5 felhasználó értékelte.
3
2
0
0
0
Ajánlott termék