A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Shine Head, Hajfényesítő spray, 200 ml

Lee Stafford Shine Head, Hajfényesítő spray, 200 ml

5x
Könnyű és magas hatékonyságú hajfényesítő spray a frizura végső beállításához. Mindennapi használatra alkalmas az összes hajtípusra.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200404
Márka:
Leírás

A Lee Stafford Shine Head Shine hajfényesítő spray az anyatermészet titkos receptje alapján készült – az olaj használatának hatását másolja, mely fényt ad a hajnak és olyan védelmet biztosít, mint a tollak a vízi madaraknak. Kisimítja a frizurát és a végkifejletnél szexi fényt ad a hajnak. A használata nagyon egyszerű, valamint csodálatos illata van.

A Lee Stafford tanácsa: Az apró fénycseppeket hullassa rá a hajára, ezáltal a frizurája gyönyörűen ragyogó lesz és hosszú órákon át illatozni fog.

Használat: Használat előtt rázza meg a flakont. A frizura elkészítése után vigye rá a készítményt a hajra kb. 20 cm-nyi távolságról.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

5 felhasználó értékelte.
5
0
0
0
0
Ajánlott termék