MARVIS Orange Blossom Bloom fogkrém

A MARVIS újdonsága az Orange Blossom Bloom képes egy olyan rutin tevékenységet, mint a fogmosás, igazán kellemes időtöltéssé varázsolni. Mit eredményez a keserédes citrusos aroma, friss menta ízzel kombinálva? Egyedülálló, intenzív ízélményt. Teljes leírás
3 600 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Marvis
Termék kódja: 411162
Leírás
MARVIS Orange Blossom Bloom fogkrém
A gyümölcsös frissességű narancsvirág és a hűsítő menta kombinációja hatékonyan tisztítja a fogakat, védelmet nyújt fogszuvasodás ellen, valamint segít megakadályozni a dentális plakk kialakulását. A tubus pazar retro dizájnt kapott. 0,2% nátrium-fluoridot (905 ppm) és xilitet tartalmaz.

A MARVIS egy ikonikus márka. Ez elsősorban az egyedi kivitelezés miatt van így, ami egyszerre kelt retro, ugyanakkor luxus benyomást. Az emlékezetes dizájnú, matt alumínium csomagolású fogkrémek, amelyek olajfestékes tubusok hatását keltik, annyira kivételesek, hogy már szerepeltek néhány filmjelenetben is. Az egyik paszta például a londoni James Bond Múzeumban látható, míg az Amarelli Licorice fogkrém Woody Allen 'Rómának szeretettel' c. filmjében látható.
Összetétel
Glycerin, Aluminium Hydroxide, Aqua (Water/Eau), Silica, Aroma (Flavor), Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene, Linalool.
Értékelés
5
Értékelje
22
3
1
0
0
26 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei