A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Marvis

Divatikon kifinomult ízzel.

Engedjük, hogy az olaszok egy olyan hétköznapi dolgot, mint a fogmosás, élménnyé varázsoljanak!

A Marvis márkanevet azok a fogkrémek tették világszerte ismertté, amelyek a XX. század 70-es éveiben jelentek meg a piacon és kultikus csomagolásaik inkább hasonlítottak olajfestékes tubusra, mint fogkrémre. A Marvis a kezdetektől fogva olyan innovatív és szokatlan ízekkel kisérletezett, amilyet nem igazán csinált előtte más a piacon, ez a filozófia a mai napig jellemző a firenze-i cégre.

A fogkrémeket egy több éves recept szerint gyártják, amely gazdag, finom textúrát biztosít, ennek köszönhetően az ízek nagyon intenzívek és frissítőek. A fogkrémek mindamellett hatékonyan tisztítják és védik a fogakat, segítenek megelőzni nemcsak a fogszuvasodást, hanem a fogkő és a lepedék képződését is.

Így válik egy mindennapos rutintevékenység az izlelőbimbók számára is élményekkel teli pillanattá, az elegáns retro dizájn pedig a szemnek is tetszetős.

TÖRTÉNET

A Marvis márka történetéről sok információval nem rendelkezünk, de az első igazolható adatok 1958-ból származnak, amikor Earl Franco Cella di Rivara hivatalosan bejegyezte a márkát. Az első fogkrémet dohányosoknak készítették, híressé a fehérítő hatása és erősen mentás ízének köszönhetően vált.

A lassan feledés homályába merülő márkát 1997-ben a Ludovico Martelli s.r.l. vásárolta fel, mely megtartotta az eredeti receptet és szintén megtartotta az ízek iránti innovatív hozáállást. A cég mindmáig nagy hangsúlyt helyez a MARVIS név alatt forgalmazott termékek kimunkált dizájnjára.

ÉRDEKESSÉGEK

A Marvis név eredete valószínűleg a Marvel és Vis szavak kapcsolatából akakult ki. A Marvel csodát, a latin Vis pedig erőt jelent. A kialakult szó a cég első fogrémjére utal, mely erdeti recept szerint erős menta ízben készült.

A márka mai kínálatából 4 ízt forgalmazunk: a Classic Strong Mint (hagyományosan erős borsmenta íz), az Aquatic Mint (menta íz a tenger hűs frisseségével), a Whitening Mint (fehérítő fogkrém a menta jeges ízével) és a Jasmin Mint ( a jázmin finom virágos tónusai a menta frissességével kiegészítve).

A Marvis termékei között újdonságnak számít az a szájöblítő koncentrátum, amely természetes propolis és xylitol kivonatból készült, alkohol nélkül. A szájöblítő dizájnja nagyon kifinomult, a kis üvegcse leginkább parfümös üvegnek néz ki, minden fürdőszoba ékköve lehet, múlt század eleji hangulatot kölcsönözve.

 

Ft
Ft