OVIDEN Ovi-One BLACK univerzális pótfejtartó, 4 fejhez, fekete

OVIDEN Ovi-One BLACK univerzális pótfejtartó, 4 fejhez, fekete

Praktikus, fali elektromos fogkefe pótfejtartó, alkalmas a legkedveltebb márkájú elektromos fogkefék különböző pótfejei számára, beleértve a Philips® Sonicare® vagy Oral-B® fogkefék fejeit is. Teljes leírás
5 899 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Oviden
Termék kódja: OVI-ONE-BLACK
Leírás
Az OVIDEN® Ovi-One pótfej tartó a legtöbb elektromos fogkefe márka pótfejének tárolására alkalmas, beleértve a Philips Sonicare, Braun Oral -B, Panasonic, Megasonex, Seysso vagy Curaprox * márkákét.
* Minden jog fenntartva. Ezek a védjegyek a tulajdonosaik tulajdonát képezik.

Az elektromos fogkefék, különösen a pótfejek megfelelő elhelyezése a higiénikus fogápolás alapját képezik. Az Ovi-One diszkréten és elegánsan tárolja a pótfejeket az egész család számára.
OVIDEN® - Mennyire egyszerű! Az Ovi-One praktikus pótfejtartó, mert:

Higiénikus
Az OVIDEN® Ovi-One tartó átgondolt tervezése garantálja maximum 4 kefe pótfej függőleges helyzetű tárolását. Az egyes fejek „zsebei” gondosan tervezettek, a fejek nem érnek egymáshoz és az illeszkedés stabil. A víz, ami fogmosás után a sörtéken marad, lefolyik a tartó alapzatára, ahol felfogásra kerül és elpárolog. A fejek jól szellőznek, rostjaik gyorsan száradnak.

Praktikus
Az OVIDEN® Ovi-One-t könnyű felhelyezni a tükörre, csempére, fürdőszoba-polcra vagy mosdóra. A tartó teste ellenáll az elszíneződésnek és könnyen tisztítható. Az alkalmazott öntapadó anyag tulajdonságai miatt a tartó többször is áthelyezhető anélkül, hogy károsítaná azt a felületet, amelyen a tartó rögzítve volt.

Univerzális
Alkalmas a legkedveltebb márkájú elektromos fogkefék különböző pótfejei számára, beleértve a Philips® Sonicare® vagy Oral-B® fogkefék fejeit is.

Elegáns
Az OVIDEN® Ovi-One tartó a dísze lesz minden fürdőszobának, elegáns, letisztult alakjával és kompakt méreteivel rendkívül diszkrét és elegáns módja a pótfejeket tárolásának, miközben megőrizzük a fürdőszoba tisztaságát és rendjét.

Az OVIDEN® Ovi-One tartó installálása egyszerű és gyors, szükségtelen komplikációk nélkül tökéletesen tapad bármely sima felülethez:
1. Az első használat előtt mossa le az Ovi-One tartót, és óvatosan szárítsa meg puha ruhával!
2. A felületet, amelyre az Ovi-One tartót kívánja telepíteni, alaposan zsírtalanítani kell és gondosan meg kell szárítani. Kezelje például ablaktisztító folyadékkal!
3. Távolítsa el a védőfóliát az öntapadó Ovi Pad-ról, majd ragassza rá az Ovi-One tartó hátuljára vagy aljára a tervezett elhelyezésnek megfelelően!
4. Távolítsa el az Ovi-Padról a védőfólia másik részét!
5. Nyomja rá az Ovi-One tartót a kiválasztott helyre!

Megjegyzés: A terméket sima felületen való rögzítéshez tervezték.
Összetétel
Ovi-One tartó, öntapadós Ovi-Pad anyag, telepítési utasítás
Használat
Az OVIDEN® Ovi-One tartó installálása egyszerű és gyors. Ami a legfontosabb, az az, hogy szükségtelen komplikációk nélkül tökéletesen tapad bármely sima felülethez: 1. Az első használat előtt mossa le az Ovi-One tartót, és óvatosan szárítsa meg puha ruhával! 2. A felületet, amelyre az Ovi-One tartót kívánja telepíteni, alaposan zsírtalanítani kell és gondosan meg kell szárítani. Kezelje például ablaktisztító folyadékkal! 3. Távolítsa el a védőfóliát az öntapadó Ovi Pad-ról, majd ragassza rá az Ovi-One tartó hátuljára vagy aljára a tervezett elhelyezésnek megfelelően! 4. Távolítsa el az Ovi-Padról a védőfólia másik részét! 5. Nyomja rá az Ovi-One tartót a kiválasztott helyre!
Értékelés
5
Értékelje
11
1
1
0
0
13 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei