A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Újdonság
OVIDEN Ovi-One WHITE univerzális tartó 4 elektromos fogkefe fejhez
OVIDEN Ovi-One WHITE univerzális tartó 4 elektromos fogkefe fejhezOVIDEN Ovi-One WHITE univerzális tartó 4 elektromos fogkefe fejhez

OVIDEN Ovi-One WHITE univerzális tartó 4 elektromos fogkefe fejhez

9x
Praktikus fali tartó, külön a WP-100, WF-06 modell számára tervezve. A csomag része a düblik és a csavarok is.
3 910 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
OVI-ONE-WHITE
Márka:
Leírás
Az OVIDEN® Ovi-One tartót úgy tervezték, hogy különböző típusú kefék fejeit befogadja - képes a legtöbb márka elérhető ultrahangos és forgó fejét kezelni, köztük a Philips Sonicare, Braun Oral -B, Panasonic, Megasonex, Seysso vagy Curaprox * márkákét.
* Minden jog fenntartva. Ezek a védjegyek a tulajdonosaik tulajdonát képezik.

Az elektromos fogkefék, különösen a fejeik megfelelő elhelyezése a megfelelő fogápolás szerves része. Az Ovi-One diszkréten és elegánsan tárolja a pótfejeket az egész család elektromos fogkeféihez.
OVIDEN® - Mennyire egyszerű! Az Ovi-One tökéletes tartó, mert:

Higiénikus
Az OVIDEN® Ovi-One tartó átgondolt tervezése garantálja maximum 4 kefe pótfej helyes elhelyezését függőleges helyzetben. Az egyes fejek „zsebei” gondosan meg vannak tervezve úgy, hogy az egyes fejek közötti távolság mindig megakadályozza, hogy egymáshoz érjenek, és hogy az illeszkedés stabil legyen. A víz, ami fogmosás után a fej rostjain marad, lefolyik a tartó alapzatára, ahol felfogásra kerül és a fürdőszoba vagy a bútor szennyezése nélkül elpárolog. Ebben a helyzetben a fejek jól szellőztethetők, és rostjaik gyorsan száradhatnak. Ez a jó higiénia szempontjából elengedhetetlen.

Praktikus
Az OVIDEN® Ovi-One-t könnyű telepíteni a tükörre, csempére, fürdőszoba-polcra vagy mosdóra. A tartó teste ellenáll az elszíneződésnek és könnyen tisztítható. Az alkalmazott öntapadó anyag tulajdonságai miatt a tartó többször is áthelyezhető anélkül, hogy károsítaná azt a felületet, amelyen a tartó rögzítve volt. A tartó lehetővé teszi, hogy a kefefejeket egy helyen tárolja. Így segít a fürdőszobában megtartani a tisztaságot és a rendet.

Univerzális
Úgy tervezték, hogy befogadja a legkedveltebb márkájú elektromos fogkefék különböző pótfejeit, beleértve a Philips® Sonicare® vagy Oral-B® fogkefék fejeit.

Elegáns
Az OVIDEN® Ovi-One tartó adísze lesz minden fürdőszobának. A fehér, tiszta, puha csillogó felület jól illeszkedik minden belső térhez. Az OVIDEN® Ovi-One elegáns letisztult alakjával és kompakt méreteivel rendkívül diszkrét és elegáns módja annak, ahogy a pótfejeket elhelyezzük és közben megőrizzük a fürdőszoba tisztaságát és rendjét.

Az OVIDEN® Ovi-One tartó installálása egyszerű és gyors. Ami a legfontosabb, az az, hogy szükségtelen komplikációk nélkül tökéletesen tapad bármely sima felülethez:
1. Az első használat előtt mossa le az Ovi-One tartót, és óvatosan szárítsa meg puha ruhával!
2. A felületet, amelyre az Ovi-One tartót kívánja telepíteni, alaposan zsírtalanítani kell és gondosan meg kell szárítani. Kezelje például ablaktisztító folyadékkal!
3. Távolítsa el a védőfóliát az öntapadó Ovi Pad-ról, majd ragassza rá az Ovi-One tartó hátuljára vagy aljára a tervezett elhelyezésnek megfelelően!
4. Távolítsa el az Ovi-Padról a védőfólia másik részét!
5. Nyomja rá az Ovi-One tartót a kiválasztott helyre!

Megjegyzés: A terméket sima felületen való rögzítéshez tervezték.

Minden reggel ugyanaz történik? Keresi a fogkeféje fejét? Utána még a polcra kerülő kerek foltot is le kell pucolnia? A mi megoldásunkat Ovi-One-nak hívják:

Mindenki ismeri ezt a pokoli problémát. Hova tegyük a fejeket, főleg ha az egész család elektromos fogkefét használ? Rendszerint valahol a mosdó vagy az elektromos fogkefe körül hevernek. A polcon, vagy a mosdónál hagyjuk őket, és gyakran - a helyhiány miatt - rajta maradnak a fogkefén. Ez pedig nem praktikus és főleg nem higiénikus.

Az OVIDEN® Ovi-One tartó alkalmas tárolóhelyet kínál akár 4 fej számára. A teste higiénikus és praktikus, emellett univerzális és elegáns. Ezt a kombinációt értékelnie kell az elektromos fogkefék minden használójának. Az Ovi-One tartóval ez egyszerű!

Az OVIDEN® Ovi-One tartó problémamentesen tárolja a Philips Sonicare* pótfejeket.
Az OVIDEN® Ovi-One tartó befogadja az Oral-B* forgó fejet is.
* Ezek a védjegyek a tulajdonosaik tulajdonát képezik.
Összetétel
Ovi-One tartó, öntapadós Ovi-Pad anyag, telepítési utasítás
Használat
Az OVIDEN® Ovi-One tartó installálása egyszerű és gyors. Ami a legfontosabb, az az, hogy szükségtelen komplikációk nélkül tökéletesen tapad bármely sima felülethez: 1. Az első használat előtt mossa le az Ovi-One tartót, és óvatosan szárítsa meg puha ruhával! 2. A felületet, amelyre az Ovi-One tartót kívánja telepíteni, alaposan zsírtalanítani kell és gondosan meg kell szárítani. Kezelje például ablaktisztító folyadékkal! 3. Távolítsa el a védőfóliát az öntapadó Ovi Pad-ról, majd ragassza rá az Ovi-One tartó hátuljára vagy aljára a tervezett elhelyezésnek megfelelően! 4. Távolítsa el az Ovi-Padról a védőfólia másik részét! 5. Nyomja rá az Ovi-One tartót a kiválasztott helyre!
Értékelés
5

9 felhasználó értékelte.
9
0
0
0
0
Ajánlott termék