Smilepen Care Gel, fehérítés utáni zománcápoló (1× 5 ml)
Smilepen Care Gel, fehérítés utáni zománcápoló (1× 5 ml)

Smilepen Care Gel, fehérítés utáni zománcápoló (1× 5 ml)

A Smilepen Care a fogfehérítés után erősíti a fogzománcot és csökkenti az érzékenységet. Teljes leírás
238 000 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCCG
Leírás
Smilepen Care Gel zománcápoló, fehérítés utáni ápolás

A Smilepen Care Gel erősíti a fogzománcot, amely így kevésbé lesz érzékeny a hőmérséklet-változásra vagy a savas kémhatásra.
Használati utasítás: nyomja meg többször a toll végét, amíg az ecseten sűrű gélmassza nem jelenik meg. A gélt egyenletesen vigye fel az összes fogra anélkül, hogy az ínyhez érne. Csukja be a száját, és hagyja a gélt 10-15 percig hatni. A kezelés után ne öblítse ki a száját. Ismételje meg a kezelést naponta, 3-7 napig.

Vigyázat!
Az első használat előtt a tollat többször (akár 40-szer is) meg kell nyomni, hogy a tömör gél használható állagú legyen.
Kerülje a gél szemmel való érintkezését. Ha a szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Ne használja ezt a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás az ápoló gél egy vagy több összetevőjére. Ez a termék nem 18 év alatti személyek számára készült. Hűvös, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó.

A csomag tartalma: 1×5 ml
Összetétel
Szorbit, Aqua, glicerin, hidratált szilícium-dioxid, propilénglikol, kálium-nitrát, hidroxiapatit, cink-citrát, kálium-szorbát, Salvia Officinalis levélkivonat, Anthemis Nobilis virágkivonat, Aloe Barbadensis levélkivonat, Mentha Piperita olaj, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, cellulóz gumi, nátrium-benzoát, papain, bromelain, dinátrium EDTA, nátrium-fluorid, mentol.
Értékelés
4,5
Értékelje
5
3
0
0
0
8 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei