Cseh Köztársaság
Szlovákia
Magyarország
Lengyelország
Ingyenes kiszállítás
Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3 x 6 ml)
Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3 x 6 ml)
Ingyenes kiszállítás

Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3 x 6 ml)

A géltollakat a fogzománc világosítására és a lepedék csökkentésére fejlesztették ki. A LED-gyorsítóval együtt a fogfehérítő kezelést az Ön otthonának kényelmébe varázsolják. Teljes leírás
8 967 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCPWG
Leírás
"

Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3 x 6 ml)

A svájci SwissWhite márka fejlesztette ki a klinikailag bizonyítottan hatékony otthoni fogfehérítő Smilepen termékcsaládot. Nagy előnye a hagyományos formájú fehérítő géllel szemben az egyszerű és pontos felvitel a toll és az ecset segítségével. Már egy héten belül látható a különbség és a foglepedék csökkenése. Az innovatív formulával rendelkező gélt intenzív fehérítésre tervezték egy vezeték nélküli LED gyorsító segítségével, amely a kék és vörös színspektrumban lévő diódákkal rendelkezik.A Smilepen Power Whitening Gel készlet 3 x gél fogfehérítő tollat tartalmaz (6 ml).

Ajánlás:
Az első használat előtt győződjön meg arról, hogy nincs kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá.

Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
Ha érzékenyek fogai, vagy irritációra hajlamos az ínye, csökkentse az alkalmazási időt 15 percre. A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen megszűnik. A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására szánt, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).Figyelmeztetés:
Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó."
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei