9500 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa
Ingyenes kiszállítás
Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (6 x 5ml)
Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (6 x 5ml)
Ingyenes kiszállítás

Smilepen Power Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (6 x 5ml)

A géltollakat a fogzománc fehérítésére és a dentális plakk eltávolítására fejlesztették ki. A LED izzós készülékkel együtt használva az otthon kényelmében varázsol Önnek fehér fogakat. Teljes leírás
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Azonnal tovább
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCPG
Leírás
A géltollakat a fogzománc fehérítésére és a dentális plakk eltávolítására fejlesztették ki. A LED izzós készülékkel együtt használva az otthon kényelmében varázsol Önnek fehér fogakat.

A svájci SwissWhite márka kifejlesztette a klinikailag igazolt hatásokkal rendelkező Smilepen otthoni fogfehérítő termékeket. Nagy előnyük a hagyományos fehérítő termékekkel szemben, hogy a szabadalmaztatott összetételű gél az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető a fogfelszínre. Már egy héten belül láthatóan világosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. A Power Whitening gél a kék és piros diódákkal rendelkező LED izzós készülék segítségével fejti ki fehérítő hatását.

A Smilepen Power Whitening Gel szett 6 db fehérítő géltollat (5ml) tartalmaz.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
Ha érzékenyek fogai, vagy irritációra hajlamos ínye van, csökkentse az alkalmazási időt. A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen megszűnik. A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására szánt, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).

Figyelmeztetés:
Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.
Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
Összetétel
Propylene Glykol, Glycerin, Aqua, PAP, Cellulose Gum, PVP, Menthol, Sodium Hydroxide
Használat
Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Ajánlott termékek
Készleten > 5 db
Azonnal tovább
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei