CBA 2023
Ingyenes kiszállítás
Smilepen POWER Whitening Kit & Care, 7 napos intenzív fogfehérítő kezelés vezeték nélküli LED gyorsítóval
Ingyenes kiszállítás

Smilepen POWER Whitening Kit & Care, 7 napos intenzív fogfehérítő kezelés vezeték nélküli LED gyorsítóval

A Smilepen Power Whitening Kit a legerősebb otthoni fogfehérítő készlet. A nagy teljesítményű vezeték nélküli LED gyorsítóval kombinálva akár 70%-kal fehérebb fogakat varázsolhat a négyhetes kezelés alatt. Teljes leírás
39 000 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCPWKA
Leírás
Smilepen Power Whitening Kit - fogfehérítő készlet vezeték nélküli LED gyorsítóval.

A svájci SwissWhite márka fejlesztette ki a klinikailag bizonyított hatású Smilepen fogfehérítő rendszert. A hagyományos fehérítő gélekhez képest, a Smilepen könnyen és pontosan alkalmazható tollal és ecsettel rendelkezik. Már egy héten belül láthatóan fehérebbé válik a fogak felszíne és csökken a lepedék mennyisége.

Az otthoni fogfehérítésre alkalmas Smilepen Power Whitening Kit tartalmaz egy LED gyorsítót két színspektrumú (hullámhosszú) LED-ekkel felszerelve, 3 fogfehérítő gél tollat és 1 Smilepen Care gélt. Már egy hetes használatot követően láthatóan fehérebbé válik a fogak felszíne és csökken a lepedék mennyisége. Az UV-fény és a hő kombinációja, valamint az innovatív PAP formula nagyon hatékony. A gyorsító 32 LED-et tartalmaz.

A Smilepen Power Whitening Kit már 7 napos kezelés után akár 70%-kal is fehérítheti fogait, de az első eredményeket már az első használat után látni fogja.
A formula további aktív összetevőket tartalmaz, például hidroxiapatitot a fogzománc erősítése érdekében, illetve kálium-nitrátot a hideg, forró vagy savas italokra való fogérzékenység csökkentése érdekében.
A Smilepen Power Whitening Kit egyszerre hatékony és kíméletes.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.

A kívánt hatástól függően 15-30 percig hagyja hatni a felhordott gélt. Ha érzékenyek a fogai vagy az ínye, csökkentse a LED-fény alkalmazási idejét 15 percre. A fogfehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen meg kell szűnnie. A Smilepen Care Gel rendszeres használatával az íny és a fogak érzékenysége jelentősen csökken. A mindennapi szájhigiéniához az érzékeny fogak ápolására szolgáló, remineralizáló hatású fogkrémek (pl. Apagard, Swissdent Crystal, Biomin) használatát javasoljuk.
Összetétel
Fehérítő gél toll: Propilénglikol, glicerin, Aqua, PAP, hidroxiapatit, cellulóz gumi, hialuronsav, aroma, stroncium-citrát, kalcium-nátrium-foszfoszfoszilikát, nátrium-hexametafoszfát, Mentha Piperita olaj, PVP, tetrasodium-pirofoszfát, kalcium-pirofoszfát, Ananas Sativus gyümölcskivonat, tokoferil-acetát, nátrium-hidroxid, mentol. Smilepen Care Gel: Szorbit, Aqua, glicerin, hidratált szilícium-dioxid, propiléngyikol, kálium-nitrát, hidroxiapatit, cink-citrát, kálium-szorbát, Salvia Officinalis levélkivonat, Anthemis Nobilis virágkivonat, Aloe Barbadensis levélkivonat, Mentha Piperita olaj, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, cellulóz gumi, nátrium-benzoát, papain, bromelain, hialuronsav, dinátrium EDTA, mentol.
Értékelés
5
Értékelje
6
1
0
0
0
7 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei