Ingyenes kiszállítás
Smilepen Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3x 6 ml)
Smilepen Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3x 6 ml)
Ingyenes kiszállítás

Smilepen Whitening Gel, fogfehérítő géltoll készlet (3x 6 ml)

A géltollakat a fogzománc fehérítésére és a dentális plakk eltávolítására fejlesztették ki. A LED izzós készülékkel együtt használva az otthon kényelmében varázsol Önnek fehér fogakat. Teljes leírás
121 667 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCNWG
Leírás
Smilepen Whitening Gel fogfehérítő géltoll készlet
A svájci SwissWhite márka kifejlesztette a klinikailag igazolt hatásokkal rendelkező Smilepen otthoni fogfehérítő termékeket. Nagy előnyük a hagyományos fehérítő termékekkel szemben, hogy a szabadalmaztatott összetételű gél az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető a fogfelszínre.
A Whitening gél a kék diódákkal rendelkező LED izzós készülék segítségével fejti ki fehérítő hatását.

A Smilepen Whitening Gel szett 3 db fehérítő géltollat (6 ml) tartalmaz.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
Ha érzékenyek fogai, vagy irritációra hajlamos ínye van, csökkentse az alkalmazási időt. A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen megszűnik. A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására szánt, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).

Figyelmeztetés:
Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.
Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
Összetétel
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitol, Cellulose Gum, Sorbitol, Citric Acid, Sodium Hypochlorite, Mentha Piperita Oil, Menthol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Punica Granatum Seed Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Értékelés
3,5
Értékelje
0
2
1
0
0
3 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei